كبده بانيه

مسلم ديمقراطى

New member
عضو
إنضم
13 نوفمبر 2006
المشاركات
122
مستوى التفاعل
3
النقاط
0
نصف كيلو من الكبدةويمكن بالطبع مضاعفة المقادير حسب عدد افراد الاسرة وتفضل الكبدة البتلو ويكن استخدام العجالي(البقري) لكن تاخذ فترة اطول في التسوية -تتبيلة مكونة من 4ملاعق خل ابيض عصير ليمون توم حسب الرغبة ملح وفلفل كمون كزبرة - نصف ملعقة بهارات مشكلة - نصف ملعقة فلفل احمر- عصير بصلة - لتغطية الكبدة -بيضتين و كوب من الدقيق مضاف اليه كوب من البقسماط .


الطريقة:

تغسل الكبدة جيدا وتشطف بالماء والدقيق والخل ثم تتبل بالخل والليمون والبهارات المذكورةوتترك فيها لمدة ساعة على الاقل ثم تغطى بابيض المخفوق ثم بالدقيق المخلوط بالبقسماط مع الملح والفلفل ويفضل ان تترك في الثلاجة نصف ساعة قبل تحميرها لتتماسك عليها خلطة التغطية ثم تحمر على نار متوسطة وبالهنا والعافية ويمكن تقديمها في ساندوتشات مع الطحينة واصابع البطاطس المقلية ان شالله تعجبكم
 

tina_tina

مسيحية للأبد
عضو مبارك
إنضم
8 أكتوبر 2006
المشاركات
2,555
مستوى التفاعل
18
النقاط
0
على فكرة بتبقى حلوة
انا بعملها كده برضوا
ميرسى على تعبك
 

sharihan

New member
عضو
إنضم
2 ديسمبر 2006
المشاركات
53
مستوى التفاعل
1
النقاط
0
الله طعمها جميل اوى انا عايزة تانى هههههههههههههههه
 

merola

عايزاك تتوبـنـى
عضو مبارك
إنضم
16 يناير 2007
المشاركات
1,792
مستوى التفاعل
10
النقاط
0
لا كدة حرام و ربنا مش حيسامحكم علشان جوعتونى و انا صايمة
 

candy shop

مشرفة منتدى الاسرة
مشرف
إنضم
29 يناير 2007
المشاركات
50,807
مستوى التفاعل
2,019
النقاط
113
بص من طريقتها كده نجنن اكيد انشالله لما نفطر هعملها وبجد تسلم ايدك وياريت المزيد :dance:
 

بتول لرب

New member
عضو
إنضم
6 أكتوبر 2007
المشاركات
242
مستوى التفاعل
4
النقاط
0
رد على: كبده بانيه

:smil12:


elbabazc0.gif
 

اني بل

عضو نشيط
عضو نشيط
إنضم
17 يوليو 2007
المشاركات
36,143
مستوى التفاعل
1,341
النقاط
0
شكرا" أخي على اكلة ، وربنا يباركك
 
أعلى