المساعد الشخصي الرقمي

مشاهدة النسخة كاملة : الدجاى على البخار........... لذيذ


بيترالخواجة
19-12-2006, 04:28 PM
هذه الطريقة سهلة جدا جدا، لذيذة وصحية

المقادير
1 دجاجة متوسطة
2 مكعب ماجي
عصير ليمونه
بهارات (كركم- فلفل اسود- فلفل احمر- كمون- ليمون اسود- بهارات مشكلة)كل شئ قليل
بصل/بطاطس (مقشر بدون تقطيع)
ورق قصدير
ماء

الطريقة
نأخذ الدجاجة بعد غسلها وتنظيفها ونضيف لها مكعبان ماجي(ابشرهما)، والبهارات وعصير اليمونه.
نحشي داخل الدجاجه بالبصل والبطاطس المقشر.
ناخذ ورق القصدير ونلف به الدجاجة بعد تتبيلها.
نضع في قدر كوب ونصف ماء ونضعة على النار ونضع فوق الماء الدجاجه الملفوفة بورق القصدير ونغطي القدر.
عندما يغلي الماء نخفف درجة حرارة النارونتركة لمدة ساعتان.
عندما ينضج نزيل ورق القصديرمن على الدجاجوبعد ذلك نقدمة مع الارز.

وبالهناء والشفاء

بنت الفادى
20-12-2006, 01:22 AM
جميل يا بيتر
بس هو ايه ورق القصدير دا

بيترالخواجة
27-12-2006, 04:42 PM
جميل يا بيتر
بس هو ايه ورق القصدير دا
ورق فوين يا بنت الفادى
هههههههههههههههه
شكرا مرورك

tina_tina
27-12-2006, 10:49 PM
طيب ما تقول انه ورق فويل
وانا عماله اقول عمرى ما سمعت عن ده خالص
بس جميلة هجربها فى الفطار
بس قولى انت بتحب المطبخ ولا ده نقل

candy shop
28-02-2007, 03:11 PM
واضح انها حلوه اوى وجديده تسلم ايدك:big29:

merola
22-03-2007, 07:02 PM
شكراااااااااا بيتر اول ما ييجى الفطار حجربها

بتول لرب
10-10-2007, 02:18 PM
http://img211.imageshack.us/img211/6682/elbabazc0.gif

اني بل
21-04-2009, 01:47 PM
يسلموا كثير على أكلة ، وربنا يباركك