- إنضم
- 29 يناير 2007
- المشاركات
- 50,807
- مستوى التفاعل
- 2,019
- النقاط
- 113
اولا تجيب النسكافيه والسكر وكباية وملعقة
تحط في الكباية سكر زي ما انتا عاوز وفي الاخر تتضيف النسكافيه
وحسب حجم الكباية لو متوسطة او عادية يبقي معلقة ممسوحة او مش ملايانه اوي
لو كباية كبيرة بقي يبقي معلقة نسكافيه مليانه علي الاخر
المهم وبعدين تحط نص معلقة مياه صغيرة من معالق الشاي اللي حطيت بيها السكر والنسكافية
يعني مياه قليلة جدا جدا جدا
وبعدين تفضل تقلب بالمعلقة تقلب كتيرررررررررررررررر
لهاية لما يبقي السكر والنسكافيه زي العجينة كدا
وهتلاقي لونها بقي بني فاتح وقوامها غليظ يعني عجينة تخينة شوية
وبعد مع المكونات كلها تدوب في العجينة دي ولونها يبقي بني فاتح
ضيف نص معلقة اخري من الماء
وقلب تاني لهاية لما السكر والنسكافية يذوب تماما
وبعدين اغلي اللبن او مياه زي ما انتا عاوز
( وان كنت ارشح اني نص مياه ونص لبن هيعملوا شغل جامد اوي )
واول لما يغلي لبن / مياه تحطه في الكباية اللي ذوبت فيها النسكافيه
وتقلب بسرعة جامد واشرب احلي نسكافيه
هتلاقي ليه وشه كبيررررة وطعمها حلو مووووووت
التوقيع
تحط في الكباية سكر زي ما انتا عاوز وفي الاخر تتضيف النسكافيه
وحسب حجم الكباية لو متوسطة او عادية يبقي معلقة ممسوحة او مش ملايانه اوي
لو كباية كبيرة بقي يبقي معلقة نسكافيه مليانه علي الاخر
المهم وبعدين تحط نص معلقة مياه صغيرة من معالق الشاي اللي حطيت بيها السكر والنسكافية
يعني مياه قليلة جدا جدا جدا
وبعدين تفضل تقلب بالمعلقة تقلب كتيرررررررررررررررر
لهاية لما يبقي السكر والنسكافيه زي العجينة كدا
وهتلاقي لونها بقي بني فاتح وقوامها غليظ يعني عجينة تخينة شوية
وبعد مع المكونات كلها تدوب في العجينة دي ولونها يبقي بني فاتح
ضيف نص معلقة اخري من الماء
وقلب تاني لهاية لما السكر والنسكافية يذوب تماما
وبعدين اغلي اللبن او مياه زي ما انتا عاوز
( وان كنت ارشح اني نص مياه ونص لبن هيعملوا شغل جامد اوي )
واول لما يغلي لبن / مياه تحطه في الكباية اللي ذوبت فيها النسكافيه
وتقلب بسرعة جامد واشرب احلي نسكافيه
هتلاقي ليه وشه كبيررررة وطعمها حلو مووووووت
التوقيع