طريقة عمل ستيك اللحم المشوى بنكهة المستردة

mary naeem

عضو مبارك
عضو مبارك
إنضم
15 فبراير 2010
المشاركات
9,021
مستوى التفاعل
1,236
النقاط
113
طريقة عمل ستيك اللحم المشوى بنكهة المستردة

article13686736611031885f0537491ae13017f41e97d6b9111.jpg

يقدم مطبخ "بيت العز" طريقة عمل "ستيك اللحم المشوى بنكهة المستردة" فى أشهى وصفاته لتقدميها لضيوفك فى العزومات أو لأفراد أسرتك كنوع من التجديد فى الأطباق الشهية على سفرتك ..

المقادير:

كيلو لحم مقطع شرائح
نصف كوب زيت نباتى
ثلث كوب صويا صوص
ربع كوب خل
ملعقتان كبيرتان عصير ليمون
ملعقة كبيرة مستردة
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
نصف ملعقة صغيرة فلفل أسود

طريقة التحضير:

فى إناء متوسط الحجم، ضعى الزيت، الصويا صوص، الخل، عصير الليمون، المستردة، الثوم المفروم، والفلفل الأسود، واخلطى جيدا .
أضيفى شرائح اللحم إلى الخليط، ثم غطى الإناء وضعيه فى الثلاجة لمدة ست ساعات.
قومى بإعداد الشواية؛ ادهنى الشبكة بالزيت، ثم ضعى عليها شرائح اللحم، وقلّبيها على كل جانب حتى يصبح لونها بنيًّا.
ضعى شرائح اللحم فى طبق التقديم واتركيها تبرد، ثم قدميها مع السلطة الخضراء وأصابع البطاطس المقلية.





 

candy shop

مشرفة منتدى الاسرة
مشرف
إنضم
29 يناير 2007
المشاركات
50,807
مستوى التفاعل
2,019
النقاط
113
حلوه اوى اوى
طريقه سهله جدا
انا بعملها بس استيك بالمشروم
ميرسى جدا مارى يا مشبعانا
 

mary naeem

عضو مبارك
عضو مبارك
إنضم
15 فبراير 2010
المشاركات
9,021
مستوى التفاعل
1,236
النقاط
113
شكرا على المرور
 
أعلى