المقادير:- 2 كوب صدور دجاج مفرومه-- 2 ملعقة صغيره زبد -- 1 بطاطس متوسطه مسلوقه-- 2قطعة جبن مثلثات--ملح--فلفل--بهار--جوزة الطيب--وللتقديم:- شرائح طماطم--شرائح بصل--أوراق من قلب الخس-- خبز كايزر.....................الطريقه :- يشوح البصل فى الزبد حتى يصير ذهبى .....يرفع من على النار .............تهرس البطاطس وهى ساخنه بالشوكه حتى تصبح بيوريه ثم يخلط معها الدجاج المفروم ومعهم البصل و يتبل الخليط ويشكل أقراص ..............تدهن صينيه دهان خفيف وتشوى فى شواية الفرن وبالهنا والشفا .