- إنضم
- 18 فبراير 2007
- المشاركات
- 1,863
- مستوى التفاعل
- 51
- النقاط
- 0
المقادير . نصف كيلو كبدة مقطعة شرائح صغيرة _2 معلقة دقيق للتغطية _ لصلة بقدونس مفرى _عصير ليمون _سمن او زيت للتحمير بطاطس شبسى الطريقة ... تتبل الكبدة بالملح واللليمون والفلفل والبصل وتترك قليلا _تغطى بالدقيق مع الضغط الجيد من جهتى كل شريحة _تقدح السمن جيدا ثم ينزع شرائخ البصل من الكبدة ثم تحمر شرائح الكبدة من كلا جهتيهما حتى تتنضج تقدم شاحنة على فرشة البطاطس الشبسيى والبقدونس وبالهنا والشفا :new4: