حواوشى إسكندرانى - فيديو

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
هي تشبه العرايس باللحمة ،، بس مش عارف لو هي نفسها لأنو هي بالآخر قطعت الخبز متل الساندويشات وصاروا شبه العرايس باللحمة :) هذا والله أعلم :)

لا يا باشا

ديه عجين مش خبز

و تتحط فى الفرن

عرايس اللحمة ديه : بتتعمل فى كل مصر ما عدا إسكندرية :w00t:

 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113


المهندس مهندس حتى فى الطبيخ
دايما المتر فى ايده :D
:w00t:
:new6:

بس معرفتش قيستى العجينة ليه ؟ علشان اللى فوقيها يبقي نص قطرها اصغر بنص سنتى ولا حاجة
صح كدة



غلط :08:

قيست العجينة عشان اللى حيعملها لأول مرة ما يفردش العجينة أوى

لاحسن يعملها فطير مشلتت :heat:

______________

كل الدوائر نفس القطر _ ما فيش حاجة أصغر من حاجة:08:​
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
تبأ ليكي قلبي الصغير لا يحتمل :D
انا بحب الحواوشي جـــــداً
بس مفيش ولا مره فكرنا نعمله بالعجينة
غالبا بيكون في عيش بلدي
وياسلام بقا لو روحتي الفرن
وقولتي لعمو الحج بتاع الفرن
انبي ياحج اديني 5 ترغفه نص سٍوا
وقتها بيطلع الحواوشي توحوفه:t25:

بس قوليلي انتي ليه بتدهنيه لبن ؟
وبعدين انتي بتعمليه مستعجل كده ليه صحيح
شكلك كان وراكي امتحان وعايزة تنجزي:smile02

بس بجد بجد تسلم ايديكي
thumbs_up.gif





بصى أقولك على حاجة

فى العادى السكندريات بيعملوا إيه ؟؟

بيروحوا للفرن و هم معاهم خليط اللحمة

تفرده عل العجينة اللى عنده و تقفل تمام و تستنى ربع ساعة : الفرّان يسويها فى الفرن عنده

بدل الهيصة اللى أنا عملتها

بس مهما يحصل مش بتطلع زى الل معمولة فى البيت

___________________

اللبن دهنته ليه على الوش ؟؟

عشان بيدى درجتين لون فوق العيش بعد السوا

درجة للبن لوحده و درجة للبيض لوحده

جربييييييييييييييه

حيعجبك
 

عبود عبده عبود

مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
إنضم
14 يوليو 2010
المشاركات
16,645
مستوى التفاعل
4,598
النقاط
0
على فكرة يا أخواتى و إخوانى فى المنتدى الكريم
جوزيف هو اللى بعت لى برنامج لسربعة الفيديو
الشكر الجزيل لصاحب الفضل​
هو الأخ "جوزيف" صاحب فكرة " إيرينى شابلن " ؟
:closedeye

 

joeseph.jesus

عضو نشيط
عضو نشيط
إنضم
3 مايو 2012
المشاركات
1,929
مستوى التفاعل
437
النقاط
83
الإقامة
قلب يسوع

هو الأخ "جوزيف" صاحب فكرة " إيرينى شابلن " ؟
:closedeye


لا لا ياعم انا مالي . و حياتك مااعرف انتوا بتتكلموا عن مين جوزيف ده اصلا . ده واحد مش من هنا :99:
 

joeseph.jesus

عضو نشيط
عضو نشيط
إنضم
3 مايو 2012
المشاركات
1,929
مستوى التفاعل
437
النقاط
83
الإقامة
قلب يسوع
لا لا لا

هو صاحب الفكرة : الأخ عبود

لكن كيفية التنفيذ : الأخ جوزيف
اقر انا الموقع ادناه ....

انه لا صلة لدي من قريب او بعيد بهذا المتهم المذكور بالقضية .

و الله الموفق و المستعان
جو :)
 

عبود عبده عبود

مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
إنضم
14 يوليو 2010
المشاركات
16,645
مستوى التفاعل
4,598
النقاط
0
لا لا لا
هو صاحب الفكرة : الأخ عبود
لكن كيفية التنفيذ : الأخ جوزيف
يا (أخت) إيرينى ...بارك اللآت فيكى
(الأخ) عبود
قالك أختصرى
مش سررررعى


 

تيمو

عضو نشيط
عضو نشيط
إنضم
2 فبراير 2011
المشاركات
2,599
مستوى التفاعل
772
النقاط
0
الإقامة
على آخر الطلعة ، أول بيت على إيدك اليمين
لا يا باشا

ديه عجين مش خبز

و تتحط فى الفرن

عرايس اللحمة ديه : بتتعمل فى كل مصر ما عدا إسكندرية :w00t:


لا أُخفيكي عدم معرفتي بطريقة صُنع العرايس ولكن لقيت شبه وخصوصاً لما قسمتي الرغيف وطلع شبه العرايس ..

هو سؤال غريب: إيه الفرق بين العجينة والخبز؟ الأصل بالخبز أنه يكون عجينة؟

يمكن معناتو ديه شبه الصفيحة، بس الصفيحة بتكون وجه واحد ...
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113
لا أُخفيكي عدم معرفتي بطريقة صُنع العرايس ولكن لقيت شبه وخصوصاً لما قسمتي الرغيف وطلع شبه العرايس ..

هو سؤال غريب: إيه الفرق بين العجينة والخبز؟ الأصل بالخبز أنه يكون عجينة؟

يمكن معناتو ديه شبه الصفيحة، بس الصفيحة بتكون وجه واحد ...

برضوا مش الصفيحة

لأن الصفيحة بتبقى اللحمة مستوية :gy0000:

 

AL MALEKA HELANA

عضو نشيط
عضو نشيط
إنضم
20 يوليو 2011
المشاركات
3,814
مستوى التفاعل
1,433
النقاط
113
الإقامة
ســفـر الحــيـاة
بصى يا ستى سر الفرد بطريقة الدايرة بسييييييييييييط جدا

الأول حتاخدى كل قطعة إنتى مقطعاها و تعمليها فى شكل كورة

زى الفيديو دا

[YOUTUBE]pc0XeFOUyQI&feature[/YOUTUBE]

و تسيبى كور العجين تستريح ربع ساعة مثلا

لما تيجى بأة تشتغلى بالنشابة

شوفى الفيديو دا

[YOUTUBE]GwJqOGJenMA&feature[/YOUTUBE]



شكراااااا يا ايرينى
تعبتك معايا
نفذتها امبارح وطلعت تحفه
 

+ماريا+

نحوك اعيننا
عضو مبارك
إنضم
22 أكتوبر 2012
المشاركات
5,471
مستوى التفاعل
2,038
النقاط
113
استاذه فى المطبخ يا ايرو
تسلم ايديكى حبيبتى
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113


لا بقا لازم تعرفونا انتى وتيمو اية موضوع الصفيحة دى !!!!!!!!

الصفيحة يا ستى : عبارة عن نفس الخطواوت بتاعة الحواوشى

لكن الفرق إن اللحمة المفرومة بدل ما تبقى نيه تبقى معصجة و كمان ما تحطيش الطبقة العلوية من العجينة

يعنى بتبقى شبه البيتزا​
 

+إيرينى+

واحدة معاكم
عضو نشيط
إنضم
26 أبريل 2009
المشاركات
11,235
مستوى التفاعل
2,952
النقاط
113


شكراااااا يا ايرينى
تعبتك معايا
نفذتها امبارح وطلعت تحفه

العفو العفو

طب مش كنتى تصوريها :love34:

أو حتى كنتى تعزمى تيمو عشان شكله داخل على طمع :new6:
 
أعلى