منتديات الكنيسة

العودة   منتديات الكنيسة المنتديات العامة منتدي الاسرة المسيحية مطبخ المنتدى

إضافة رد

الموضوع: طرقة تقوير وحشو البصل والطماطم والجزر والفلفل والخرشوف

أدوات الموضوع
قديم 04-10-2017, 03:09 PM   #1
aymonded
مشرف
 
الصورة الرمزية aymonded
 
تاريخ التسجيل: Oct 2009
المشاركات: 15,494
ذكر
مواضيع المدونة: 6
 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594
Wink(1)

طرقة تقوير وحشو البصل والطماطم والجزر والفلفل والخرشوف


أنا مش هاكتب الطريقة لكن هاضع صور والطريقة بعدين بقى مش قادر اكتب تفاصيل حالياً، بس علشان ناس كتير بتسأل هو الجزر بيتحشي ازاي هو والبصل والخرشوف والطماطم والفلفل الألوان، والصور بتشرح نفسها.

أولاً الطماطم



ثانياً البصل










ثالثاً الجزر







رابعاً: الفلفل



خامساً: الخرشوف




aymonded متصل الآن   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
قديم 04-10-2017, 05:46 PM   #2
كليماندوس
محتاج صلواتكم
 
الصورة الرمزية كليماندوس
 
تاريخ التسجيل: Sep 2011
المشاركات: 2,643
ذكر
 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330 نقاط التقييم 9927330
الصراحة محشى الجزر هذا هو جديد عليا تماما
هذه هى اول مرة اعلم ان الجزر بيتحشى من اصله !!!

اما الباقى و بالاخص الطماطم و الفلفل فهذا معتاد - على انى علمت ان محشى البصل هو معروف بالدول العربية اكثر و يحشونه لحم متبل " بدون بصل " على ان سوائه فى البصل يقوم بدوره و باتالى يصبح طعمه رائعا


لكن محشى الجزر

شكرا مشرفنا على هذه الاطلاله الجديدة و المعلومات المفيدة و الصور اللذيذة و الموضوع اللى يفتح النفس !!!


و بالطبع لن انسى " احلى تقييم "
كليماندوس غير متصل   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
قديم 04-10-2017, 06:43 PM   #3
aymonded
مشرف
 
الصورة الرمزية aymonded
 
تاريخ التسجيل: Oct 2009
المشاركات: 15,494
ذكر
مواضيع المدونة: 6
 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594 نقاط التقييم 51903594
ههههههههههههههههههههه عونيناتي ليك يا غالي
انا بس حبيت اوري الناس شكل التقوير علشان يعرفوها بس
وعموما الجزر مش مشهور قوي عند الناس
بس يمكن علشان لسه عامل محشي النهاردة
خلاني افتكر الطلب ده فكتبت الموضوع
بس مش قادر اكتب الطريقة دلوقتي بقى

aymonded متصل الآن   رد مع اقتباس الرد السريع على هذه المشاركة
إضافة رد


الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1)
 
أدوات الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
كرات الكفتة مع البصل والطماطم النهيسى مطبخ المنتدى 3 12-12-2011 12:51 AM
ترنيمة طرقت ع بابي +Roka_Jesus+ المرئيات و الأفلام المسيحية 4 15-10-2010 04:02 PM
طرقت ابواب قلبكـ فاسمح لى بالدخول روزي86 ركن الاجتماعيات و الشبابيات 10 10-04-2010 07:43 PM
طرقة التسول في افاق سنة 2020 سامح روماني2 الصور العامة 7 05-11-2009 01:37 PM
مع اقتراب عيد البصل في سويسره ماذا عن البصل وفؤائده mnssa الملتقى الثقافي و العلمي 2 27-10-2009 09:42 PM


الساعة الآن 02:49 AM.



دعم خاص من vBulletin لمنتديات الكنيسة
©2000 - 2018، Jelsoft Enterprises Ltd
جميع حقوق الطبع محفوظة لمنتديات الكنيسة