ياريت تجربى بكمية صغيرة قبل العزومة الوصفات لتختارى ما يناسبك
فراخ مشوية بالفرن
المقادير
فراخ مقطعة ارباع
بصل
3 ثمرة طماطم مقشرة
خل
ليمون
ملح فلفل زعتر
الطريقة
+ تغسل الفراخ بالملح والدقيق وتترك مغطاة بفلفل اسود فى صينية الفرن المناسبة
+ حددى كم عدد الحاضرين وعدى وزودى 4 قطع يعنى فرخة لمن يبغى المزيد
+ بالملتى كويك براون او تربو براون افرمى بصل بس غليظ تقريبا بصلة كبيرة لكل فرخة
+ غطى قع الفراخ بالبصل وتبلى بالملح
+ قشرى 3 ثمرة طماطم وافريها وضعى على قطع الفراخ
+ ملعقة صغيرة خل فوق كل قطعة
+ عصير ليمونة لكل قطعة
+ زعتر ناشف افركية على الصينية
+ اتركيها بالتلاجة نصف ساعة
+قعة زبدة على وش كل قطعة
+ لاتضعى ماء نهائى
+ سويها قليلا على البوتاجاز من فوق بنار متوسطة اوعى تحرقي قعرها ههههههههههههه
+ دخليها الفرن حتى يصبج لونها محمرا وتتشرب مائها
+ بنصف المدة اقلبيها
+الصورة من النت لكن بتطلع زيها بالضبط
يمكن تقديمها بالصينية الصوص بتاعها مميز
او
تقديمها بصينية بايركس
او
سرفيس