أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة.
..اكله جديده ولذيذه جدااا
بابارديلي إيطالي بالمشروم
المكونات:
كيس مكرونة شرائح
نصف كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة متوسطة الحجم
4 حبات مشروم
ملعقتان زبد
كوب صغير بقدونس مفروم
2 كوب "كريمة" للطبخ
جبن موزريلا مبشور
طريقة التحضير:
1- يذاب الزبد في مقلاة ويقلى فيها البصل المفروم.
2- يضاف اللحم المفروم ويقلب جيدا.
3- يضاف المشروم ويتابع القلي لمدة 3 دقائق.
4- تسلق المكرونة ثم تصفى.
5- تضاف كريمة الطبخ وتسخن المكرونة على النار لمدة 3 دقائق.
6- ضعي المكرونة في طبق التقديم ويضاف فوقها الجبن.
بعيدا عن اسمها الصعب
بس حلوة تسلم ايدك يا ماما
شكلها كدة طعمها هيبقى جامد جدا
بس دي عايزة تحويشة
الاكل غلي اوووووووووووووي ههههههههههه
شكرا بجد على الاكلة الحلوة دي
و الوصفة الجميلة المبسطة
ربنا يباركك و يعوضك
رائعه جدا جدا
مفيش مره عزمينا يا غاليه
هههههههه
يارب أسرع وأعنى
مشرف سابق