طرقة تقوير وحشو البصل والطماطم والجزر والفلفل والخرشوف

aymonded

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
6 أكتوبر 2009
المشاركات
16,056
مستوى التفاعل
5,360
النقاط
0
أنا مش هاكتب الطريقة لكن هاضع صور والطريقة بعدين بقى مش قادر اكتب تفاصيل حالياً، بس علشان ناس كتير بتسأل هو الجزر بيتحشي ازاي هو والبصل والخرشوف والطماطم والفلفل الألوان، والصور بتشرح نفسها.

أولاً الطماطم

22154140_1755994944443178_9035449124225863172_n.jpg


ثانياً البصل

22154539_1755995311109808_4487322851685705938_n.jpg



22196381_1755994961109843_8629285980327387258_n.jpg


22154615_1755995167776489_8685236917204210876_n.jpg


22179753_1755995267776479_6648403534790427713_o.jpg


ثالثاً الجزر

22221664_1755995144443158_198992505640564662_n.jpg


22196007_1755995057776500_3597025388021730383_n.jpg


22279611_1755995207776485_704312157639924109_n.jpg


رابعاً: الفلفل

22154210_1755994947776511_6059989090963207443_n.jpg


خامساً: الخرشوف

22140778_1755995397776466_71739486457067788_n.jpg



 

كليماندوس

محتاج صلواتكم
عضو مبارك
إنضم
28 سبتمبر 2011
المشاركات
2,705
مستوى التفاعل
552
النقاط
0
الصراحة محشى الجزر هذا هو جديد عليا تماما
هذه هى اول مرة اعلم ان الجزر بيتحشى من اصله !!!

اما الباقى و بالاخص الطماطم و الفلفل فهذا معتاد - على انى علمت ان محشى البصل هو معروف بالدول العربية اكثر و يحشونه لحم متبل " بدون بصل " على ان سوائه فى البصل يقوم بدوره و باتالى يصبح طعمه رائعا


لكن محشى الجزر :smil13:

شكرا مشرفنا على هذه الاطلاله الجديدة و المعلومات المفيدة و الصور اللذيذة و الموضوع اللى يفتح النفس !!!

Thank-you-for-the-lovely-Birthday-image-Sunny-xx-kraucik83-20312464-300-300.gif

و بالطبع لن انسى " احلى تقييم "​
 

aymonded

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
6 أكتوبر 2009
المشاركات
16,056
مستوى التفاعل
5,360
النقاط
0
ههههههههههههههههههههه عونيناتي ليك يا غالي
انا بس حبيت اوري الناس شكل التقوير علشان يعرفوها بس
وعموما الجزر مش مشهور قوي عند الناس
بس يمكن علشان لسه عامل محشي النهاردة
خلاني افتكر الطلب ده فكتبت الموضوع
بس مش قادر اكتب الطريقة دلوقتي بقى

 
أعلى