أنا مش هاكتب الطريقة لكن هاضع صور والطريقة بعدين بقى مش قادر اكتب تفاصيل حالياً، بس علشان ناس كتير بتسأل هو الجزر بيتحشي ازاي هو والبصل والخرشوف والطماطم والفلفل الألوان، والصور بتشرح نفسها.
الصراحة محشى الجزر هذا هو جديد عليا تماما
هذه هى اول مرة اعلم ان الجزر بيتحشى من اصله !!!
اما الباقى و بالاخص الطماطم و الفلفل فهذا معتاد - على انى علمت ان محشى البصل هو معروف بالدول العربية اكثر و يحشونه لحم متبل " بدون بصل " على ان سوائه فى البصل يقوم بدوره و باتالى يصبح طعمه رائعا
لكن محشى الجزر :smil13:
شكرا مشرفنا على هذه الاطلاله الجديدة و المعلومات المفيدة و الصور اللذيذة و الموضوع اللى يفتح النفس !!!
ههههههههههههههههههههه عونيناتي ليك يا غالي انا بس حبيت اوري الناس شكل التقوير علشان يعرفوها بس وعموما الجزر مش مشهور قوي عند الناس بس يمكن علشان لسه عامل محشي النهاردة خلاني افتكر الطلب ده فكتبت الموضوع بس مش قادر اكتب الطريقة دلوقتي بقى