اكلات صيامى

happy angel

يارب أسرع وأعنى
مشرف سابق
إنضم
15 يونيو 2008
المشاركات
26,679
مستوى التفاعل
815
النقاط
0
الإقامة
تحت أقدام مخلصى
مكرونةبالخضروات و المشروم

مكرونة قلم – طماطم – فلفل الوان – بصل شرايح – مشروم شرايح – ثوم – زيت زيتون – اعشاب

الطريقة

نشوح البصل فى الزيت ثم نضع المشروم والفلفل والجزر والاعشاب الايطالية ثم الطماطم الكونكاسية مع التقليب ثم نضع شوية ماء صغيرين ونقلب تقليبتين ثم نضع المكرونة المسلوقة وملح وفلفل


السبانخ بالطحينة
½ كيلو سبانخ – طحينة – ثوم – ليمون

الطريقة

نخرط السبانخ ونسلقها وناخد شوية منها بس. نضع زيت فى المقلاية ونضع فيها شوية السبانخ مع الثوم ونقلبهم تقليبتين ثم نضع شوية كمون وملح ونكمل التشويح وبعدين نطفى. نضع على جزء السبانخ التانى الطحينة ونخلطهم ثم نضعهم على السبانخ المتشوحة ونقلب ثم نضع عصير ليمون ونقلب نقلب ونغرفها فى الطبق

الكبـــــــــــــــــــــــــاب

علبة فول مدمس 2 معلقة كبيرة طحينة نص حزمة كسبرة خضراء 2 معلقة كبيرة سمنة (او نباتى) بصله متوسطة ملح - كمون فص ثوم قطعة فحم

الطريقة

افرمى الكسبرة ناعم. ابشرى البصلة ناعم .ولعى الفحمة لحد ماتحمر. سخنى الفول كويس وضعية فى الطبق وضعى علية السمنة و البصل والثوم والكسبرة والطحينة والملح والكمون واخلطيهم كويس .اعملى حفرة فى نص الطبق وضعى الفحمة المولعة وغطى الطبق بسرعة حوالى 5 دقايق ثم شيلى الغطاء وشيلى الفحمة وقدمية مع الخبز المقمر ( الناشف _ المحمص)


صينية جلاش بالمشروم او بالخضار

باكو جلاش مشروم خضار مشكل مسلوق كوب ماء مذاب فية ( 2 معلقة كافى ميت) زيت للوجة

الطريقة

ادهنى صينية بالزيت واضع ورقتين من الجلاش ثم ادهنهم بالفرشاة بسمن نباتى وهكذا لحد ما نخلص نص كمية الجلاش ثم نضع المشروم او الخضار او الخضار والمشروم .اكمل باقيه الصينية بنفس الطريقة اضع ورقتين جلاش ثم ادهن بزيت وهكذا .لما نخلص الكمية اللى عندنا نقطع الصينية اما مثلثات او حسب الرغبه .نذوب الكافى ميت ( البودرة )فى كوب الماء ثم اصبه على الصينية كلها واترك الصينية ولا ادخلها الفرن الا بعد 3 او 4 ساعات ثم اضع معلقة زيت على وش الصينية وادخلها الفرن متوسط الحرارة لحد ماتستوى وتحمر ملحوظة : اعمليها من بدرى وماتسويهاش الا قبل الاكل حتكون طررررررررية وجميله .الكافى ميت بديل الحليب
 

+SwEetY KoKeY+

خلينى ارنم !
مشرف سابق
إنضم
1 سبتمبر 2008
المشاركات
28,051
مستوى التفاعل
395
النقاط
0
اكلات حلوه جدا يا هابى
تسلم ايدك
 

ponponayah

بنبونايةالمنتدى
عضو مبارك
إنضم
3 فبراير 2009
المشاركات
7,034
مستوى التفاعل
198
النقاط
0
الإقامة
فى قلب حبيبى
حلوين جدااااااااااا يا هابى
ميرسى على الاكل الجميل
ربنا يباركك
 

candy shop

مشرفة منتدى الاسرة
مشرف سابق
إنضم
29 يناير 2007
المشاركات
50,816
مستوى التفاعل
2,027
النقاط
113
وصفات جميله جدااااااااااااا يا هابى

تسلم ايدك
 

kalimooo

عضو مبارك
عضو مبارك
إنضم
23 يونيو 2008
المشاركات
143,884
مستوى التفاعل
1,787
النقاط
113
الإقامة
LEBANON
شكراااااااا هابي على الاكلة الطيبة

ربنا يبارك مجهودك
 

Dona Nabil

خادمة الرب
مشرف سابق
إنضم
31 مايو 2007
المشاركات
57,233
مستوى التفاعل
4,256
النقاط
0
الإقامة
فى قلب يسوع
08.gif
 

rana1981

I need you Lord
عضو مبارك
إنضم
17 نوفمبر 2007
المشاركات
14,728
مستوى التفاعل
310
النقاط
0
شكرا يا هابي على الاكلات المشهية​
 

KOKOMAN

.
مشرف سابق
إنضم
9 سبتمبر 2007
المشاركات
122,437
مستوى التفاعل
414
النقاط
0
الإقامة
ALEX
راااااااااائع يا هابى

ميررررسى على الاكلات

ربنا يبارك حياتك
 

SALVATION

فداكى يا كنستى
مشرف سابق
إنضم
28 مايو 2007
المشاركات
58,200
مستوى التفاعل
367
النقاط
0
الإقامة
Egypt/Alex
شكرا كتييير هابى
تسلم ايدك

يسوع يبارك حياتك
 
أعلى