الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2962784, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][COLOR=Navy][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][CENTER][B] [COLOR=Indigo][FONT="][SIZE=5][COLOR=Magenta]فراخ بانيه[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][SIZE=4][CENTER][B][COLOR=Indigo][SIZE=5][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/1301304373.jpg[/IMG] [FONT="]كيلو[/color][/b][/center][/size][/COLOR][/SIZE][/FONT][SIZE="4"][COLOR=Navy][SIZE=4][CENTER][B][COLOR=Indigo][FONT="] صدور فراخ مقطعه شرائح للبانيه[/FONT] [FONT="]بصل مفروم فرم ناعم[/FONT] [FONT="]ملح وفلفل اسود مطحون(لو حبيتى تضيفى بهارات حسب رغبتك[/FONT][FONT="])[/FONT] [FONT="]عصير ليمون حوالى 3 ليمونات[/FONT] [FONT="]بقسماط مطحون مضاف عليه معلقتين جنزبيل مطحون[/FONT] [FONT="]دقيق[/FONT] [FONT="]بيضتين[/FONT] [FONT="]لبن حليب(حوالى 2 كوب[/FONT][FONT="])[/FONT] [FONT="]تعالى نغسل الفراخ كويس جداااا[/FONT] [FONT="]ونضيف عليها البصل المفروم وعليه الملح والفلفل والبهار وعصير الليمون[/FONT] [FONT="]ونسيبه كده مش اقل من ساعتين[/FONT] [FONT="]وبعدها ناخده للقلى[/FONT] [FONT="]نعمل اايه بقى[/FONT] [FONT="]نضرب البيض مع اللبن الحليب[/FONT] [FONT="]وبعدها ناخد شريحة الفراخ وننضفها من التتبيله (نشيل البصل من عليها يعنى[/FONT][FONT="])[/FONT] [FONT="]وبعدها نحطها فالدقيق[/FONT] [FONT="]ومن الدقيق للبيض واللبن وبعدها للبقسماط[/FONT] [FONT="]وعالزيت للقليه[/FONT] [FONT="]تقليها حتى يصبح لونها ذهبى[/FONT] [FONT="]وتطلعيها على ورق مطبخ[/FONT] [FONT="]وتقدميها مع سلطه خضراء[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=Indigo] [COLOR=Red]يتبع ...[/COLOR] [/COLOR] [/CENTER] [FONT="][COLOR=Indigo] [/COLOR] [/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى