الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 2980655, member: 84651"] [b]بط محشى مارتة بورسعيدى[/b] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=Magenta][B][SIZE=5]بط محشى مارتة بورسعيدى [/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=5][COLOR=Blue] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2011/713149332.jpg[/IMG] اول حاجة نجيب البطوطة ونظفها كويس جدا وتدعك باملح والخل و الدقيق وتغسل جيدا وتترك تتصفى من الماء نيجى بقى للبصل : لو بطة كبيرة بتاخد من كيلو الى كيلو نصف بصل يقشر البصل ويغسل ويفرم دون ان يعصر يعنى منزودش الفرم اوى يقوم ينزل المية ويبقى زى العصير لا احنا عايزينه مفلفل بعد كده تحطى المقدار بتاع البصل كله فى حلة او مقلاية كبيرة يكون ليها غطا ونحط فوق البصل ملح حسب الزوق و ملعقة فلفل اسود و ملعقة و نصف كمون و ملعقة صغيرة سكر تخدى بايدك شوية ميه وترشيها على وش البصل مرتين كده وبعدين تحطى ايدك وتدعكى البصل فى التوابل كويس جدا سوى سطح البصل وحطى الحلة على نار هادئة هو ما بيخدش وقت و كل شويه يعنى 5 كده دقائق قلبية لما تحسى ان البصل استوى ثلاث ملاعق زيت زرة رشيها قوقة وقلبى كويس واطفى النار عليه و لما حرارتة تهدى شويه حطى على النار الحلة اللى هتطبخى فيها البط وحطى فيها مايه للسلق وحبهان وورق لورى وسبيها لغاية ما تغلى تجيبى البطوطة وتحشيها بالمارتة لغاية ما تتملى وبعدين اقفليها زى ما يعجبك ( تخيطيها - تشبكيها بالخلة )اى حاجة المهم تتقفل كويس وبس وبعدين تكون المايه بتغلى كويس تقومى حطة البطوطة وتسيبيها تستوى عادى جدا لما تستوى انشليها من الشوربة وادهنيها بشوية ليمون وعصير طماطم وحتة سمن اوذبدة ودخليها الفرن تتحمر وبالهنا و الشفا [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى