الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3036754, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][B][U][COLOR=#FF0000][SIZE=6][SIZE=6][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/U][/B][CENTER][COLOR=Magenta][B][SIZE=5]أسرار مطبخية لكل طبخة هنية ..!!! [/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=Blue] [B][SIZE=6]للخضار المطبوخ انا كل الاكل المطبوخ بسوية فى طاجن وعادى بستعملة على البوتجاز من فوق بيدى طعم روووووعة[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]السبانخ او اى خضار لا تضيفى اى بهارات الا بعد تمام النضج والسبانخ علشان يبقى طعمها واو فبل النضج 5 دقائق تعملى طشة من التوم والكسبرة الناشفة يتكونى عملاهم فى حتة سمنة بلدى[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ بعد ما نخلص اى طبخة بندق فص توم مع شوية فلفل اسود ونحطة على الطبخة ونقلب ونغطى الحلة طبعا الطعم روووووووعة[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]الملوخية سواء كانت خضراء او ناشفة نحط على الشوربة ربع معلقة سكر ونص دقة التوم وبعد ماتغلى كويس ننزل بالملوخية ونقلبها تقليبة سريعة بالمضرب ومتسيبهاش تغلى وانزلى عليها بلطشة ودوقى احلى ملوخية[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ لما تيجى تشوى فراخ اولحمة ضيفى لخليط الشوى 2 معلقة سكر بيتكرمل على اللحمة وبيديها طعم وشكل روووووعة[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ لما تيجى تقلى اى حاجة حطى فى زيت القلى معلقة خل بيقلل من امتصاص الاكل للزيت ولو حطتية فى زيت السمك بيقلل من انتشار ريحة السمك[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ اى عصاج تعملية للحصول على الطعم المميز قلبى اللحمة الاول فى شوية زيت او سمن لحد ما لونها يتغير وبعد كدة انزلى بالبصلة المبشورة وما ضيفيش ملح ولا بهارات على اللحم الا عند الدخول فى النضج علشان اللحم ما يكلكعش ويبقى مفلفل[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ محشى ورق العنب بنحط علية معلقة زيت ذرة من فوق عند السوا علشان يديلة لمعة جميلة[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ لما نيجى نسلق الجزر او نعمل اى خضار سوتية نرش عليه قليل من السكر ودة بيحافظ على لون الخضروات[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ لما نيجى نسوى محشى الكوسة والبذنجان بنعمل فرشة من البصل الحلقات والطماطم ونحطها على النار لحد ما تشرب ميتها الاول وبعد كدة نسقى المحشى عادى بلشوربة[/SIZE][/B] [B][SIZE=6]+ وفى حاجة لازم نحطها بتفرق فى الطعم وهى ورقة لورة وفص حبهان ودوقوا الطعم[/SIZE][/B][/COLOR] [/CENTER] [B][U][COLOR=#FF0000][SIZE=6] [/SIZE][/COLOR][/U][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى