الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3036763, member: 84651"] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][B][U][COLOR=Magenta]تابع الأسرار المطبخيـــــــــة....!![/COLOR][/U][/B] [SIZE=5][COLOR=Blue][B]+ ماينفعش تحطي اللحمه او الفراخ مجمده والميه بتغلي لان كده هاتستوي من بره بس وقلبها هايبقي ني ومع السخونيه اللي بره والسقعه اللي جوه هاتنشط الميكروبات فيها[/B] [B]يعني اللحمه لازم تبقي فاككه خالص بس في التلاجه مش بره التلاجه[/B] [B]ومتحطيش ميه مغليه عليها لا لازم الميه بارده من الحنفيه ليه بقي[/B] [B]علشان درجه الحراره ترتفع بالتدريج وتستوي من بره زي من جوه ومايبقاش في اختلافي في درجات الحراره لان ده هو اللي بيخلي الميكروبات تنشط وتكاثر [/B] [B]+ اللي بيخلي الكفته او الطعميه او كفته الرز تفك هو نفس السبب[/B] [B]السوائل[/B] [/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=5][COLOR=Blue][B]يعني لازم تصفي كل حاجه كويس قوي[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=Blue][B] وكمان متكتريش في البصل والبقدونس علشان فيهم نسبه ميه كبيره وده احيانا بيكون سبب ان الكفته او الطعميه تفك + الممبار عشان يكون سهل فى تنضيفه اقلبيه وانقعيه على قد ماتقدرى بشويه خل وملح وميا وخلصى الخلطه بتاعتك الحشوه يعنى اللى هى ذى حشوه المحشى خضره وطماطم ورز وبصل وانا بضيف حمص الشام ويكون مسلوق بجد بيكون رااااااااااائع ويضاف على الخلطه عااااادى جدا وحتلاقى الممبار لونه افتح والسمين داب يعنى يادوبك حتكحتى براحه كله حيطلع وحتلاقيه ذى الفل اما بقه الطحال ده بتغلى ميا وتحطيه فيها وملح وفلفل اسود وتسيبيه يستوى كويس وبعدين تقطعيه شرايح وترشى عليه ملح وفلفل اسود بيكون خطييييير [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى