الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="ABOTARBO, post: 3081753, member: 84651"] [b]•.♥.•غلطات فى الوصفات •.♥.•[/b] [COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"][CENTER][COLOR=Blue][B][SIZE=5]•.[COLOR=Magenta]♥[/COLOR].•غلطات فى الوصفات •.[COLOR=Magenta]♥[/COLOR].• [/SIZE][/B][/COLOR] [B][COLOR=Blue]_البسبوسة كانت دايما بتنشف منى فبقيت اخلى العجينة طرية شوية واحط عليها الشربات سخن وهى سخنة -الفول المدمس كان بيسود منى فبقيت بحط لة نص لمونة وانا بسوية _المكرونة الباشامل كانت بتلزق منى جامد فى الصينية فبقيت بحط معلقة باشامل الاول وادهن بيها الصينية وبعدين احط المكرونة _ريحة السمك المقلى كانت بتقلب الشقة عندى فبقيت بحط قشرة نص لمونة فى الزيت فالريحة قلت كتيير _برضة كنت بتبل السمك المقلى بالتوم علطول حلو وصح ماقولناش حاجة بس بعد كدة بقيت بتبلة ببصل وملح وفلفل الاول واحطة لتانى يوم فى الفريزر وبعدين اطلعة واشيل البصل واتبلة بالتوم عادى لقيت البصل بيضيع ريحة الظفارة خاااااااااالص _الفتة ام خل وتوم وفتة العدس مكنتش بحمرلها عيش كنت بحطة كدة عادى لكن لما حمرتة فى حتة سمنة بلدى الاول الطعم فرق تمااااااااااما وبقى احلى بكتير _البصل اللى بنحطة على وش الكشرى المصرى كنت بحمرة فى الزيت علطول فكان كتييير يتحرق منى وبيطرى فبقيت بحطلة معلقة صغيرة دقيق وذرة ملح بعد التقطيع واقلبهم مع بعض وبعدين احمرة فبقى بيطلع زى بتاع برة هش ومقرمش ولونة دهبى محمر. _كنت بعجن اى عجينة خالص بمجرد ما العجينة تتجمع معايا ومتلزقش فى الطبق اسبها تخمر وده طبعا كن بيخليها حطب وكمان طعمها صعب ! لكن بعد كده اكتشفت انى لازم اعجن اى عجينة لمدة لا تقل عن 1/4 ساعة على الاقل هى حاجات صغيرة اوى والواحدة مش بتخد بالها منها خصوصا ان الملحوظات دى مش بتكتب مع الوصفة وطبعا بتكون النتيجة ان الوصفة باظت والسبب ممكن يكون غلطة صغيرة (رشة ملح/ مقادير من التلاجه / تسخين زيادة ) [/COLOR][/B][/CENTER] [B][COLOR=Blue]_ كنت بعمل البامية عاادى جدا بعد كده جربت انى بعد ماخلصها احط عليها فص توم مفروم قبل مااطفى عليها على طول لقيت كل مااعمل بامية طبعا قبل مااطفى بخمس دقايق علشان التومه ريحتها تطلع[/COLOR][/B]. [B][COLOR=Blue] _المسقعة كانت مش حلوه معايا خالص لحد معرفت السبب وهو انى كنت بحمر الباذنجان جامد وكمان كنت بقلى بثوم قليل جدا زى المولوخيه [/COLOR][/B][CENTER][B][COLOR=Blue]فضلت ادور واسال على السبب لحد معرفت وهى بتطلع روعه معايا الان[/COLOR][/B] [COLOR=DarkOrange][B]ها إيه رأيكم ؟[/B] [B]اتمنى تكون الحاجات دى تفيدكم كتير [/B][COLOR=Silver]copy[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/SIZE][/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
لكل البنات والعرايس الجداد _ دوره تعليم الطبخ واحده واحده لتعليم الأكلات الأساسية..!!
أعلى