الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3373845, member: 74340"] [COLOR="Black"][SIZE="5"] [CENTER] [B] كنتاكى بالضبط[/B] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/958894365.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] المقادير فرخة مقطعة 8 قطع 5 بيضات مربوبة علية كورن فلكس تفرى خلطة اسبايسى كامينا الازرق زيت كثيف للقلى (الزيت يغطى الفراخ عند القلى ) الطريقة السهلة التى استخدمها - تقطع الفرخة 8 اجزاء -تنظف بالملح والدقيق - يسلق 10 دقائق فقط - يترك فى مصفاة حتى يبرد -يغطى بالدقيق ثم البيض المربوب ثم خلطة اسبايسى كامينا فراخ يترك بالثلاجة نصف ساعة لتمسك علية الخلطة - يقلى فى زيت كثيف الى اللون الذهبى الطريقة الالذ [/SIZE] احب اطلعلكوا كل أسراري النهاردة بجد وجبات كنتاكي ف بيتك مع فارق النظافة والاطمئنان لان انا اكثر حاجه بتخوفني هو الاكل المقلي برة يعني مش عارفة الزيت دا اتقلي بيه كم مرة وكمان الدجاج اتغسل كم مرة واذاي عندي فوبيا م الغسيل بقعد أغسل ف الدجاج يجي عشر مرات بالدقيق والملح والليمون وانقعها شويه وأهم حاجه ف اي وصفة دجاج يكون فيه تتبيلة لازم ولابد انك تحطيه ف مصفاة يصفي ماؤه كويس جداً السر ف ايه من خلال تجاربي المطبخيه انك لو غسلتي الدجاج وحطتيه ف التتبيلة ع طول هايكون ملوش طعم لان لسه فيه مايه وهاتختلط بالتتبيلة فتقلل من ملحها وتركيزها دي نقطة بسيطه ولكن بالنسبة لي مهمة يلا ع المقادير ( التتبيلة) لكل دجاجة ليمونه صغيرة م ك خل م ك كاتشب يعطي مزازة 2 م ك زبادي بياله زيت ( بتطري الدجاج) 4 فص ثوم مهروس ملح + فلفل اسود+ هيل مطحون+ شطة مجروشه+ بابريكا الطريقة: نقطع الدجاج علي ثماني قطع وغسلها كويس مثل ماوضحت سابقاً وانا بعمل شقوق ف كل قطعة بالسكينه لضمان الاستواء نخلط مكونات التتبيلة مع بعض كويس جداً ثم نضع فيها الدجاج وندخله الثلاجه قبل بيوم وكذلك صدور الدجاج عشان اعمل بيها فيلية الدجاج الكرسبي وmighty zinger خلاص كدة تبلناهم ودخلناهم الثلاجه نيجي بقي لسر المطاعم اللي بيخلية كرانشي ولذيذ وده طبعاً من خلال الطرق الكتيير اللي جربتها اكتشفت ان الدجاج او الفيليه مش بيحطوا فيه بقسماااااط ابداً وانا لاحظت دا من نفسي يعني اختراااعي الخلطة السرية هي : دقيق مخلوط معه معلقة نشا ونفتت علية كورن فليكس خلي اوعي تطحنيه انا بكسرة بين راحة اليدين بحيث يكون في شوي ناعم وشوي خشن وكمان بحط شوية شطه مجروشة وفلفل اسود وسنة ثوم بودر ويقلب مع بعض كويس والبهارات اللي مع خلطة التغليف كمان من ضمن الأسرار ونقلبهم مع بعض ونكسر ع الدجاج بيضة مخفوقة وكذلك علي الفيليه ونقلبهم مع بعض ونغمسهم ف الخلطة والسر الثالث هو لازم تحطي الدجاج بعد ماغلفناه ف الثلاجة لمدة ساعة ولو مستعجله حطيه ف الفريزر نصف ساعه عشان يلتصق التغليف ومايفكش منك ف الزيت ثم يحمر ف زيت غزير انا صراحة قليته ف القلاية بحس انه بيستوي احسن وتحميره بيكون كويس دي قطع الدجاج مقرمشة وطريه ومستويه ولذيذة ودي قطع الفيليه ممكن تقدميها مع بطاطس او ساندويتش ودا الساندويتش قدمته بنفس مكوناتهم حطيت مايونيز مع شطة مجروشة وخس وقطع الفيلية وشريحة جبن وأكيد البطاطس المقليه انا عن نفسي بمووووت فيه انا متأكدة ان لو جربتوه هايعجبكوا ومش هاتشتروه تاني وان الكل هايسألك عنه وكمان دي من الوجبات اللي الأولاد بتحب تاكلها [/SIZE] =[/COLOR] [url]http://www.qassimy.com/lesson/lesson-8076-1.html[/url] = [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى