الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3626072, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [B]جلاش اصايع باللحمة المفرومة[/B] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/3349124174.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] الصنف دة فطارى بس تحفة خصيصا لصديقة عزيزة علشان تجربة قبل رمضان جلاش اصايع باللحمة المفرومة ( ويمكن عمله صنف حلو بالكسترد وتسقية نصف كوب شربات ساخن بعد السواء ) المقادير لفة جلاش (نصف كيلو ) نصف كيلو لحم عصاج ( سمنه تحمرى بها بصلة حتى تصفر ثم تضعى فيها اللحم المفروم الى ان يشرب ماءة ويفلفل ) انا اسقية نصف كيلو شوربة - يمكن سقية ايضا بنصف كوب لبن علية ملعقة سمنه الطريقة - تدهنى الصينية سمنه -تقطعى الجلاش 4 اجزاء - ورقتين جلاش مربعة تدهينها سمنه وتضعى بها ملعقة صغيرة عصاج وتقفليها كمحشى ورق العنب - حين الانتهاء من رص الكمية تدهنيها من فوق بسمنه - لو هتضعى نصف كوب لبن وملعقة سمنه تدخلية الفرن يسخن ثم تضيفى النصف كوب لبن بسمنه - انا بضعه بالفرن حتى يحمر للون ذهبى جميل - اسقية بنصف كوب شوربة بيغلى بعد ما يستوى لو حابة يكون مقرمش لا تضعى شوربة هوه بيبقى تحفة لو هتستخدمى نصف كوب اللبن بملعقة السمنه لا تضعلى شوربة (لا يوجد بيض نهائى بهذا الصنف جربية قبل رمضان وان شاء الله يعجبكم بالهنا والشفا بيطلع زى الصورة دى من النت asmicheal اضافة مميزة Nahed Salem تسلم ايديكي وأنا بعمله كده وبيطلع جميل قوي وممكن يتحشي مكسرات وممكن يتحشي خضار مقطع صغير جدا أو خضار مبشور زي بطاطس وجزر ومشروم بس في حالة إضافة المشروم بنحمر بصله ولما تصفر تحمر معها المشروم مقطع صغير ونضيفه الي الخضار وبالهنا والشفاء = =[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى