الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3629546, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/5991158057.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] نييجى بقى للكلام المهم كشك الماظ روعة كصعيدية اصيلة بنشترى الكشك بالكيلة وبيكون الكشك معمول بفريك ببل 20 دائرة كشك بماء حتى يبوش واستخدمة لكن لان فية ناس مش هتقدر تشترية فدة كشك الماظ الرز مقدارفرخه كبيره تسلق وشوربة 5 اكواب 10 كوب زبادى كوب ارز نصف كوب دقيق ثمرة كبيرةبصله مقطعه مربعات عصير 3 ثمرات طماطم الطريقة * بعد سلق الفرخه فى مكونتها صفينا الشوربه فى حله جديده ووضعنا فيها كوب الرز بعد غسله ليتم سلقه فى الشوربه * وبعد نضجه نضيف اليه الزبادى وقد فرغنا الاكواب فى طبق عميق ونربه بالشوكه وننزل بيه على الشوربه المسلوق فيها الرز * ونقلب الزبادى مع الرز المسلوق فى الشوربه الى ان يغلى * للدقيق نرب الدقيق فى لبن او شوربه بس تكون بارده او شوية مايه ويكون سمك الدقيق المربوب كانه عجينة الكريب السائله ونضيفه على المقدار السابق ونتركه يغلى على النار مع التقليب المستمر * بنحمر البصله حتى يصبح لونها دهبى نضيف عصير ال 3 طماطم الى ان يتسبك * يجمل الطبق بالطماطم المسيكة كما بالصورة ملحوظة كشك الجاهز (فريك ) -لو الكشك جاهز بفريك يترك فى ماء يدوب يغطية لى ان يبوش -يضاف الكشك بمائة الى 5 كوب شوربة الفراخ و يسلق فى الشوربة -قبل تمام سواة يضاف 2 كوب فقط من الزبادى ويقلب - ثم يصفى او يضرب بالخلاط -يوضع على النار -لو لقيتية خفيف يضاف ملعقتين دقيق مذاب فى نصف كوب لبن ويقلب للسمك المطلوب - يجمل بالطماطم المسبكة مع البصل الصورة من النت لكن طريقتى البصلة مسبكة بالطماطم يقدم مع فرخة مسلوقة محمرة بسمنه او بالفرن تدهن سمنه تحت الشواية وممكن بعد تحميرها تسقيها تجميل بملعقة من صلصة البصل المسبكة = Heba Erian Heba Erian ده اسمه كشك صعيدى لانه بيعمل من الفريك الصعيدى اما كشك الماظ ليتعمل بالزبادى واللبن والدقيق والبصل المحمر على الوش واسمه الماظ علشان بيكون ابيض . اما الكشك الصعيدى بيتحط على الوش تقليه مسبكه بالطماطم . = [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى