الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3671159, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/4969947542.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] التتش المطبخى اللهم انى صايم ======= الديك الرومي بالفرن المقادير: 1 ديك رومي ملح - فلفل -كمون 2ملعقه كبيره زيت 2ملعقه كبيره صلصه طماطم او الكاتشاب اروع 1 ملعقة زبد بصله صغيره الطريقة: 1- تفرم البصله وتتبل بالملح والفلفل 2- يدعك القلب الداخلي للديك جيدا 3- يرش من الخارج بالملح والفلفل والزيت ويترك في الثلاجه لليله كامله 4- تذوب الزبد مع الصلصه او الكاتشاب وقليل من الماء 5- يدهن السطح الخارجي كله قبل دخوله الفرن ويغطي بالقصدير ويترك مدة ساعتين 6- يزال القصدير وخلال الساعه الأخيره يسقي بالسائل الناتج كل ربع ساعه حتي يكتمل تحمير ويمكن تسويه قطع بطاطس وجزر أثناء ذلك-واستخدام الماء الناتج لتسويه أرز يقدم مع الديك بعد وضع المكسرات علي الوجه ======================== اضافة مميزة للارز بالخلطة لحشو الديك Nahed Salem طريقة عمل الأرز بالخلطة تحمري الزبيب واللوز والبندق والصنوبر في قليل من السمن كل صنف علي حدي وتتركيهم معلقتين سكر تحرقيهم في الحله وتضيفي اليهم معلقة قرفه وبعدين تضيفي السوائل التي نزلت من الديك أو شورية عاديه وبعد الغليان تضعي ملح وملح ونصف المقدار الذي حمرتيه من الزبيب واللوز والبندق والصنوبر وبعدين الأرز ويفلب كله مع بعض وتوطي النار ومتنسيش الصاجه الي ان ينضج الأرز ٠ يغرف الأرز في طبق سرفيس ويوضع باقي المكسرات علي جانبي الأرز ومن فوق الأرز ٠ ممكن إضافة كبد وقوانص إذا كنتي تحبي كده وبالهنا والشفاء ٠ حاولي تجريبها ------------------ Samah Samy أنا بعمله محمر. الرز بالخلطة. بحط زيت و ممكن شوية زبدة. للي عاوز و بعدين. احمر الرز كله في الزيت لحد ماكله يكون ذهبي. و بعدين أحط عليه جزء من المكسرات زي ناهد و نص شوربة و نص مايه سخنين. و يتشرب شوية و اوطي زي الرز. لو عوزا بالكبد و القوانص يأمة تسويهم نص سوا و تضيفيهم للرز قبل ماتصبي الماية او تخليهم مع المكسرات و بالصوص بتاعهم فوق الوش. Samah Samy الديك الكبير سويته في البيت مرة كان أحسن من بتاع المطعم. بتبليه من بليل و لو كبير بتجيبي حقنة و تمليها من صوص البصل و التوابل بتاعت التتبيلة و نحقني الديك في الاماكن المليانة. و تغرزيه عشان التتبيلة تدخل فيه. ممكن تحطي خضار تحته بعد ميستوي نصف سوى و اه كده تكوني استفدتي من المرقة = = [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى