الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3695172, member: 74340"] [COLOR=Black][CENTER] [B]كفتة مشوية فى الفرن[/B] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/5039416803.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE=5] كفتة مشوية فى الفرن كيلو لحم مفروم بقدونس مقطع مياة 3 حبة بصل مبشور (العصير فقط وليس تفل البصل ) 1 حبة طماطم مبشورة(للطراوة) 2 ملعقة كبيرة بقسماط مطحون(للتماسك) ملح فلفل اسود كاري توابل لحمة (اسبايسى كفتة الاصفر ) ثوم مفروم 2 بيضة مربوبة الطريقة: تخلط كل المقادير جيدا تعملى حفرة فى الخليط تضعى مزدوج فويل وبه نقطتين زيت وتضعى فيها فحمة مشتعلة وتغطيها البخار اللى طالع هيعمل نفس رائحة الشوى تتركيها بالثلاجة ساعتين ثم تشكليها صوابع وترصيها فى صينية مدهونة زيت او سمنة بفويل بالقاع وتضعى بالفرن صينية بها ماء مغلى بعد 30 دقيقه تقلبيها على الوجة الاخر وترشرشيها شوربة كل ما تنشف حتى تستوى شرح اسهل الكفته تضعى البيض بالخلاط ثم تضيفى البقدونس المفرى وعصيبر ال 3 بصلات وطماطماية متقشرة ونصف ملعقة الثوم فى الخلاط يتضربوا اللحم لا تضعى علية الا كيسين اسبايسى كامينا الكفتة (العلبة فيها 2 كيس ) وتضعى كله على بعضة وتقلبية مع ملعقتين بقسماط مطحون تعملى حفرة بنصف اللحم تضعى ورقة قويل مربعة فيها وتضعى ملعقة زيت تشسخنى على النار فحمة حتى الاشتعال بشوكتين تضعى الفحمة المشتعلة على الزيت هيطلع دخان روعة برائحة الشوى تغطية بسرعة وتتركية ساعتين بالثلاجة ثم ترفعى الفحمة وتقلبى الزبيت باللحم وتصبعى على سيخ وتنزليها بصينية مدهونة سمنة وتتركيها ترتاح ربع ساعة على ما تسخنى الفرن تضعيها بالفرنت الحار 240 تاخد 30 دقائق تقلبيها على الوجة الاخر تاخد 10 دقائق اخرى وتسقيها بسمنة القاع لا تحتاج لشوربة [url]https://www.youtube.com/watch?v=QKY2jroVwVM[/url] = فكرة جديدة Abir Khalifa بصى انا باعمل كل تجهيز الكفته الى قلتى عليه وبزود معلقتين دقيق بتبقى عجينه تتفرد افردها واقطعها دواير او مستطيلات واحشيها يااما جبنه ودى لها جمهور كبير عند ولادى واصحابهم او خضار مسلوق واقفلها وبعدين بالبيض والبقسماط واحمرها او احطها دوائر فى صينيه فى الفرن وتستوى بشويه دسم او ساعات باعملها زى البيتزا وفوقها جبنه وزيتون بتبقى تحفه جربيها = [/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى