الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3715828, member: 74340"] [COLOR="Black"][CENTER] [B]طريقة تحويل الزبدة الى سمن[/B] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/4417721494.jpg[/IMG] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/4487334792.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] طريقة تحويل الزبدة الى سمن الزبد لو كان لونه ابيض تبق زبده جاموسى واللون الاصفر زبدة بقرى وهناك فرق فلوس وطعم الزبده الجاموسى اغل ودسمه وطبعا البقرى العكس اي كمية من الزبدة بتسبيها تسيح على نار متوسطة و هنا بعد ما ساحت بتظبطي النار بحيث ان الزبدة تغلى بس على خفيف مع التقليب على فترات تسبيها تغلى لحد ما تفصل هتلاقي لونها هيبدأ يتغير يبقى شفاف شوية لو واخدة بالك الطبقة الاولى بدأت تخف كل شوية قلبى عليها لما تلاقيها فصلت كدة بتحطي م ملح ربع معلقه ملح صغيره لكل كيلو ذبدة و تقلبى و دقيقتين و طفي النار هنا بعد ما طفيتي النار و سبتيها تهدى شوية اتركيها تبرد وضعيها فى برطمانات من الزجاج وممكن تتركيه من غير ثلاجه لمده شهرين بس انا بحب احفظها فى الثلاجه لاانى اتركه لمده طويله طبعا اللي في القاع دة اللبن او المرتة اللي ممكن تستخدميها في عمل البيض و الفول او حطيها مع المش بيدلها طعم حلو =[/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى