الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3776500, member: 74340"] [COLOR="Black"][COLOR="Black"][CENTER] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/5939328884.jpg[/IMG] [/CENTER] [SIZE="5"] قرع عسلي حلو بالباشاميل KU KU قطعيها نصين بالطول وفضي البزر بمعلقة قطعيها بالعرض زي البطيخ والكنتالوب شرايح قشري كل شريحة وقطعيها مكعبات حطي المكعبات في حلة كبيرة وغويطة كيلو قرع عليه كوب سكر علي نار هادية غطيها وسبيها تنزل ميتها وتستوي فيها بتاخد وقت طويل لغاية ما تشرب مايتها حتلاقيها اتهرت اهرسيها بشوكة ورشي عليها شوية قرفة وافرديها في صينية مناسبة بسمك 1 سم زي البسبوسة وعليها مكسرات او من غير حضري باشاميل عادي جداً وحليه بالسكر يكون خفيف سنة عن العادي لما يستوي اطفي النار وحطي فانيليا وافرديه علي القرع في الصينية ووزعي قطع زبدة او سمن علي الوش ودخليها فرن بحرارة متوسطة لغاية وشها يحمر زي المكرونة بالباشاميل تبرد وتتقطع مربعات وبالهنا والشفا --------------------------------------------- Heba Erian يقشر ثم يقطع صغير وينقع فى حوض او اناء عميق ويرش عليه سكر بكميه وفيره ويترك ليوم تقريبا يسلق فى حله وفى الماء المنقوع فيها بالسكر لانه بينزل ماء كتير . بعد كده يصفى و ناخد الماء الحلى المسلوق فيها القرع وتبرد .. يزاب فى ماء السليق كوب لبن بودره . فى اناء عميق يسخن وبه 2 ملعقه سمن على 2 ملعقه دقيق و فانيليا وكانك بتعملى بشاميل بس ده حلو مش حادق . 2 كوب لبن او ضيفى شويه بشويه ماء السلق المزاب فيها اللبن البودره وقلبى حتى يغلظ القوام . صينيه فرن مدهونه سمنه و قليل من البشاميل. ثم رصى القرع فى الصينيه مع اضافه المكسرات ثم باقى البشاميل وتدخل الفرن حتى تحمر وعند التقديم لازم لازم يرش على الوجه جوز هند . ملحوظه القرع العسلى تقيل قوى فى الصيف ويحبب اكله فى الشتاء لانه بيدفى جدا .... صينيه القرع العسلى ما بنقاش حلوه من غير جوز هند . = [/SIZE][/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى