الرئيسية
المنتديات
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
الكتاب المقدس
الكتاب المقدس
البحث في الكتاب المقدس
تفاسير الكتاب المقدس
الرد على الشبهات الوهمية
قواميس الكتاب المقدس
آيات الكتاب المقدس
ما الجديد
المشاركات الجديدة
آخر النشاطات
الأعضاء
الزوار الحاليين
مكتبة الترانيم
إسأل
تسجيل الدخول
تسجيل
ما الجديد
البحث
البحث
بحث بالعناوين فقط
بواسطة:
المشاركات الجديدة
بحث بالمنتديات
قائمة
تسجيل الدخول
تسجيل
Install the app
تثبيت
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
تم تعطيل الجافا سكربت. للحصول على تجربة أفضل، الرجاء تمكين الجافا سكربت في المتصفح الخاص بك قبل المتابعة.
أنت تستخدم أحد المتصفحات القديمة. قد لا يتم عرض هذا الموقع أو المواقع الأخرى بشكل صحيح.
يجب عليك ترقية متصفحك أو استخدام
أحد المتصفحات البديلة
.
الرد على الموضوع
الرسالة
[QUOTE="asmicheal, post: 3802453, member: 74340"] [COLOR="Black"][SIZE="5"] اخر ابديت فى كنتاكى جوسي وتحفه هتبطلوا الديلفرى بثقة فرخة مقطعة 8 قطع 5 بيضات مربوبة علية كورن فلكس تفرى غليظ خلطة اسبايسى كامينا الازرق زيت كثيف للقلى (الزيت يغطى الفراخ عند القلى ) علبة كورن فليكس قمح فاتحة تفرى غليظ ( التتبيلة) بصلة مقطعه فصين ثوم ملح - فلفل نصف ثمرة مبشورة من جوزة الطيب ملعقة كبيرة كاتشب يعطي مزازة ملعقة صغيرة خل الحبوب الصغيرة جوة 2 حبه حبهان نصف ملعقة صغيرةشطة او بابريكا ( شطه غير مشططه ) كوب لبن 2 زبادى الطريقة - أغسل الدجاج بالدقيق والملح والليمون وانقعها شويه وأهم حاجه ف اي وصفة دجاج يكون فيه تتبيلة عمل شقوق ف كل قطعة بالسكينه لضمان الاستواء لازم ولابد انك تحطيه ف مصفاة يصفي ماؤه كويس جداً - ( التتبيلة) بصلة مقطعه فصين ثوم ملح - فلفل نصف ثمرة مبشورة من جوزة الطيب ملعقة كبيرة كاتشب يعطي مزازة ملعقة صغيرة خل الحبوب الصغيرة جوة 2 حبه حبهان نصف ملعقة صغيرةشطة او بابريكا ( شطه غير مشططه ) كوب لبن 2 زبادى فى الكبة او التربو براون يطلع ليكى عصير تخين قليلا - نخلط مكونات التتبيلة مع بعض كويس جداً ثم نضع فيها الدجاج وندخله الثلاجه قبل بيوم - فى كيس كبير تضعى دقيق وقطع الفراخ وتقفلية بايدك وترجية ليختلط الدقيق بالقطع - تربى ال 5 بيضات وتضعى القطع فى البيض - تضعى فى كيس الدقيق خلطة اسبايسى مع الكورن فليكس المفرى وتضعى قطع الفراخ المغموسة بالدقيق ثم البيض وتقفلى الكيس بايدك وترجية ليختلط بالقطع - اهم فقرة صينية تلبيسها كيس نظيف وترصى القطع المعده للقلى عليها وتتركيها ساعة فى الثلاجة العادية او ربع ساعة فى الفريزر الخطوة دى الللى بتثبت الخلطة على القطع ولا تنفصل بالقلى - طاسة عميقة زيت كثيف ليغطى القطع تسخنى الزيت ثم تقلى --------------------------- الطريقة السهلة حلوة بس مش بتطلع جوسي زى الطريقة الاولى - تقطع الفرخة 8 اجزاء تخرزيها بالسكين حتى العظم -تنظف بالفلفل الاسود والدقيق - يسلق 10 دقائق فقط (يادوب بتشيلى الريمة وترفعيها ) - يترك فى مصفاة حتى يبرد - تغطى بالدقيق اولا - يغطى البيض المربوب ثم خلطة اسبايسى كامينا فراخ مع علبة الكورن فلكس المفرية يترك بالثلاجة نصف ساعة لتمسك علية الخلطة - يقلى فى زيت كثيف الى اللون الذهبى الصور من مطبخى ناو ناو ناو الف هنا الوصفة بايدك على موبيلك فى مطبخك [url]https://www.youtube.com/watch?v=L3TInPXFxC8&ab_channel=%D9%85%D8%B4%D9%85%D9%86%D9%82%D9%88%D9%84[/url] = سلطة كول سلو صفحة 17 من هذا الموضوع [/SIZE] [IMG]http://files.arabchurch.com/upload/images2012/9518283139.jpg[/IMG] =[/COLOR] [/QUOTE]
التحقق
رد
الرئيسية
المنتديات
المنتديات المسيحية
منتدي الاسرة المسيحية
مطبخ المنتدى
للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal
أعلى