عبود عبده عبود
مفصول لمخالفة قوانين المنتدى
- إنضم
- 14 يوليو 2010
- المشاركات
- 16,645
- مستوى التفاعل
- 4,598
- النقاط
- 0
[FONT="]فيه طريقتين لعمل التومية
[FONT="]
[FONT="]الطريقة الأولى - المقادير[/FONT]
[FONT="]( تخضع لمزاجك وتذوقك ومزاج الباشا اللى مأنتخ ومستني منك تناوليه كوباية الشاى )[/FONT]
[FONT="][FONT="]2 - 3 - [/FONT][/FONT][FONT="]معلقة نشا [/FONT]
[FONT="]كوب ماء[/FONT]
[FONT="][FONT="]3 - 4 - [/FONT] فص توم مجعلص ( كبير يعنى )[/FONT]
[FONT="]ذرة ملح [/FONT]
[FONT="]نص ليمونة أو ليمونة كاملة ( حسب ذوقك )[/FONT]
[FONT="]فنجان زيت [/FONT]
[FONT="]( أى نوع تفضليه مش هنفتكس ونتشرط ونستهبل ونقول زيت زيتون )[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]( أضافات أختيارية أفتكاسية طحن )[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]( أضافات أختيارية أفتكاسية طحن )[/FONT]
[FONT="]مايونيز – زبادى – لبن ( لو مش صايمين ) [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]العمايل ... ( سودة أن شاء الله )[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]العمايل ... ( سودة أن شاء الله )[/FONT]
[FONT="]دوبى النشا فى المية ( لبن لو حبيتى برة الصيام ) – أرفعيه ع النار وقلبى[/FONT]
[FONT="]و صحصحى معاه لأنه إذ فجأتن بيمسك زى العفاريت [/FONT]
[FONT="]أركنيه شوية لغاية مايبرد ويهدى [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]أضربى التوم فى الخلاط لغاية ما ينعم [/FONT]
[/FONT]
[FONT="]أضربى التوم فى الخلاط لغاية ما ينعم [/FONT]
[FONT="]ضعى عليه النشا (بعد مابرد) والملح [/FONT]
[FONT="]أعصرى عليه الليمونة
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="] أستنى... [/FONT]
[FONT="]ببوذ السكينة شيلى بذر الليمون ( الله يحرق أوم الكسل والأستسهال )[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]دورى الخلاط ... وهاتى الزيت وأفتحى شوب الخلاط من فوق[/FONT]
[FONT="]( وقولى للباشا يبطل أسترخاص وما يجيبش الخلاطات التُركى مرة تانية )[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]سرسبى الزيت على الخليط أثناء دوران الخلاط [/FONT]
[/FONT]
[FONT="]سرسبى الزيت على الخليط أثناء دوران الخلاط [/FONT]
[FONT="]لغاية مايبقى الخليط متجانس
[/FONT]
[FONT="]- ومعرفش يعنى متجانس والله –[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]- ومعرفش يعنى متجانس والله –[/FONT]
[FONT="]بيقولها كدة علشان لما تبوظ منك تبقى أنتى السبب .. لأنه متجانسش [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]عايزة تخفيفها ما تخافيش – ضيفى مية تانى أو لبن حسب الرغبة[/FONT]
[FONT="]ممكن أضافة المايونيز عليها – أو معلقة زبادى كبيرة حسب الرغبة برضه[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]وبالهنا والشفا [/FONT]
[/FONT]
[FONT="]عايزة تخفيفها ما تخافيش – ضيفى مية تانى أو لبن حسب الرغبة[/FONT]
[FONT="]ممكن أضافة المايونيز عليها – أو معلقة زبادى كبيرة حسب الرغبة برضه[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]وبالهنا والشفا [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]الطريقة الثانية [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]من أى محل بيبيع أكل سورى [/FONT]
[/FONT]
[FONT="]من أى محل بيبيع أكل سورى [/FONT]
[FONT="]خلى الباشا وهو راجع يجيب طبق من عندهم بـ 2 جنيه أو تلاتة[/FONT]
[FONT="]وبلا وجع دماغ وسيبك من اللى أنا هبلته فوق دة [/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]فيه حد عنده أيتوها أستفسارات ؟[/FONT]
[/FONT]
[FONT="]فيه حد عنده أيتوها أستفسارات ؟[/FONT]