مين شطور يقول لى : ازاى يصنع سمنة من القشطة ؟؟
و لا أقولكم أنا ؟؟:blush2:
:flowers:
قولي لنا انتي يانيفو
بس انا افضل اكلها قشطه بدل ما احولها لسمنه
مين يا ترى ، مين يا ترى ؟
واضح ان مفيش شطاطير و لا شطورات
نيفو بليدة فى الحركات دى يا دوب بشترى الزبادى افتحه واكله هههههههههههه
ايرينى يا اختى اللى بتبتكر وعاوزة تعمل من القشطة سمنة ايرينى بقا :shutup22:
يلا يا ايريني انا عارفه انك شاطره
عاوزه اعرف ازاي تعملي سمنه من القشطه
أه عرفت نحطها علي نار هاديه ونسيبها لما تسيح يعني نفس طريقة الزبده
صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــح ؟؟؟؟؟؟؟؟
عمالة اعصر فى دماغى يمين شمال شمال يمين
انى اجيب حاجة معرفتش
حرمتك من ابتكاراتى يلا الحمد لله بدل ما كان يجيلك شلل منى هههههههه
يلا بقى مستنية الطريقة
سمنة:thnk0001:
ووو
قشطة:thnk0001:
اللهم اني صائمة:dntknw:
بنجيب قشطه اللبن
اللي هيا بتتعمل علي وش اللبن اللي بنغليه
وبنحطه في طبق كبير
ونقعد (نربها)
لحد ما تتماسك وتبقي قالب زبده بيضاء
وبعد كده بنسيحها علي النار
شطور يا ساكي
سؤال حلو يا ايرو
شكلك طباخة شاطرة و ساكي كمان طباخ شاطر
ربنا يبارككم و يفرح قلوبكم :flowers:
بنجمع القشطه اللى فوق اللبن
وبعد كده بنسيحها على النار
وبعد كده نصفيها فى برطمان صغير وكده بقيت سمنه
بس مرات بتكون فى طعمها مراره معرفش ليه
غير السمنه البلدى اللى بنشتريها