براونيز كيك
و
فهرس للموضوع تبعا للصفحات
صفحة 60
- اكواب كنافة بالمانجو رووووووووعة
صفحة 59
-براونيز كيك
- تعطير المنزل
- البيض المدحرج
- تسخين الارز البايت بطعم روعة وبلا تهدير ولا حرق
- تتبيل اللحم عرايشى
- شوربة سبانخ عرايشي
- شوربة لبن عرايشي
- بسبوسة عرايشي
صفحة 58
- جلاش صيامي بالمشروم والخضار
- قطايف عصافيرى دائرة كاملة
- شوية تريكات منقولة جربتها وناجحة وتحفة فعلا
- مكرونة صيامي بالصوص الابيض و المشروم
- ملوخية بالجمبرى
- ملوخية خضراء لا يمكن تسقط باذن الله
- شلولو - صيام العذراء
- كنتاكى جوسي
صفحة 57
- غسل الكوتشي بالغسالة الاتوماتيك
- مربة التين الرائعة
- اخر ابديت فى البيتزا الايطالية بتريكاتى
- ملبن عين الجمل
- التونة من صنع ايديكى
- قرنبيط مقلى بالبيض والبقسماط
- طاجن بامية باللحمة الضانى
- شوى السمك بالردة
- معلومات مهمة عن الأحذية والاعتناء بها
صفحة 56
- فكرة لعشاق البطاطس المحمرة
- سمك السوريمى بالكابوريا
- طريقة سلق الذرة الطازجة بالماء
- سلق الذرة الطازجة بالماء
- شوى الذرة بالفرن
- طريقة عمل البيض
صفحة 55
- قرنبيط كالبفتيك بدون بيض
- خضار سوتية بتريكاتى جديد ورائع
- البفتيك اخر ابديت
- اخر ابديت فى الكنافة بالكريمة والقشدة
-اخر ابديت فى الكنافة بالنوتلا
- اخر ابديت للكنافة بالمانجو
- اخر ابديت لتريكات المحشي
- اخر ابديت للسمبوسة او السمبوسك
- قرع عسلى حلو بالباشاميل
- سمك فيلية مقرمش بتريكاتى الخاصة
- اخر تريكاتى فى السمك المقلى
صفحة 54
- تورتة مالحة بالتوست والانشون
- 5 طرق لتوسيع الجزمة
- 3 طرق تختاري بيهم ارتفاع الكعب المثالي ليكي عشان تتجنبي الم القدمين
- افكار من السجق
- كيك البرتقال الصيامي
- عدة طرق ل باذنجان مقلى بدون ما يشرب زيت
- سبانخ باللحمة المفرومة روعة
- انواع مبتكرة من البطاطس
صفحة 53
- تريكة روعة من اختراعى للاكل النىء فى نىء
- اساس الشوى لكن الاصناف
- رقاق بلحم الضانى
- لتحويج القهوة
- افكار لغداء فى 25 دقيقة
- الاكلير
- كيكة مالحة بالسوسيس
صفحة 52
- العجة الفرنسية
- تريكات للطبخ محشى - سلطة - خضر
- البقسماط المقرمش
- غسل الالحفة المبطنة في الغسالة دون اي اضرار بكليهما
- مضرب الكيك
- باناكوتا المانجو
- بامية بخضرة
صفحة 51
- الشركسية التركية
- تشيز كيك
- القطايف العصافيرى الصغننة دائرة كاملة
- كنافة بالنوتلا
- اصابع الجلاش بالسجق
- بيتزا ساندوتش
- باذنجان بانية
- أصابع دجاج كرسبي
- شيش طاووق
صفحة 50
- سمبوسة بالجبنا الفيتا والموتزريلا
- فراخ مشوية تحفة
- ظريفة تمنع نهائيا تعجين المكرونة
- ايس كريم بالبراونيز
- خرشوف محشي باللحم المفروم
- صنفين كبدة كبدة تحفة بدون زفارة
- العسلية
- المهلبية
- مهلبية الفواكه
- كنافة بالقشدة و الكريمة
صفحة 49
- صينية قرنبيط صيامى فى الفرن
- محشي كرنب اروع من كل ما عملتوه من تريكاتى الصيامى
- ويدجز بطاطس مشوية بالثوم
- فلافل بسمه
- الرقاق الطرى باللحمة المفرومة
- اخر ابديت فى الطعمية
صفحة 48
- مسقعة باللحمة المفرومة بتريكاتى روعة
- الة القلى بملعقة زيت تيفال اكسبريس xl
- حقن الديك الرومى بالخلطة للشوى
- سويت اند ساور تشيكن والارز البسمتى الاصفر بتاع باندا هاوس
- طريقة عمل المكرونه الصينيه او التشاينيز فود
- الباذنجان المقلي
- طريقة عمل كنافة بالكريمة والقشطة
- شوربه العدس بطريقه رائعه
- تشيلي هوت دوج
صفحة 47
- دجاج تندوري الهندى بالفرن
- تشيلى هوت دوج
- تحميص الفول السودانى بقشره
- العاشوراء
- البان سويسرا = الفوندو السويسرى
- تقشير الرمان بلحظة
- التورتة بطريقتى
- كيكة زبادى 7 بيضات وكوب زبادى
صفحة 46
- بامية بالخضرة
- جدول مواسم الخضر
- تقديم الفاكهة باشيك الطرق ومنعا للتهدير
- صدور بانية بالجبنة وعيش بالثوم
- بيتزا هت بطريقتى روعة
- صلصة جاهزة للبيتزا ب 8 جنيهات البرطمان
- لتخفيف دسم شوربة الضانى
- ليمون معصفر روعة بدون سلق
- زيتون اخضر مخلل بدون نقع ولا تشقيق الزيتون
صفحة 45
- تقديم الملكة المانجو
- تزيين التورتات
- المحشى الصيامى
- سلطة الطحينة
- سمك فيلية روعة
- طريقة امنه ورخيصة جدا لمنع طرطشة الزيت عند القلى
- قشر الجمبرى وطريقتين للاستفاده منه
- محلات السمك المشوى رسمى وظريف
- الة تقطيع خضار السلطة ماجيك كوبر -رويال هاوس - امام الميريلاند
صفحة 44
- بطاطس محشية باللحمة المفرومة والجبن بالفرن
-انواع من البطاطس المشوية والمقلية
- مسقعة صيامى بالخل والثوم من غير لحم
- صنفين كبدة من كيلو الكبدة
- كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة
- كفتة التونة "صيامي"
- اصابع السمك "صيامي"
صفحة 43
- ارز بلبن اروع من صابر
- تجميع طرق الكنافة
- اطباق منوعة من الفول المدمس
- صينية بطاطس بالفراخ اسهل والذ بدون سلق للفراخ
- صينية جلاش باللحمة المفرومة فى الفرن
- انواع من الاومليت
- كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة
- البسبوسة سادة وبالقشطة
- بيض اسكتلندى جميل جدا
- بلح الشام
صفحة 42
- قمر الدين عصير
- الكنافة بالكريمة
- سينابون
- تعليمات للكيك بصفة عامة
- الكنافة بالمانجو
- قطايف بالكريمة والفستق
- قطايف بالنوتلا
- قطايف بالقشطة
- بطاطس محشية عصاج
- بقلاوة عش البلبل
صفحة 41
- فطير الملاك بالزيت
- تريكات المحشى بالفرن فى صينية
-النعناع وتنشيفة
-بسطرمة ببيض عادى واومليت
- الخروب
- الكركدية
- فطائر جبنة بالنعناع المنعنع
- لازانيا
- لقمة القاضى
- كريب الفطارى كريب نوتلا
صفحة 40
- شوربة خضار روعة بتريكاتى
- الفول بالصلصة والثوم والخل
- الفسيخ
- الرنجة
- بيض ملون لشم النسيم
- السردين
- الانشوجة
- البصل الاخضر
- الترمس
- الليمون
صفحة 39
- حمص الشام طريقة جديدة اروع
-ريجيم د نانسى
- النىء فى نىء
- تنبيهات ريجيم
- السلطة الخضراء نايسر اند دايسر
-بليلة
-الكريب صيامى وفطارى
-تورتة جيلى روعة
- مهم جدا جدا لكل متبعى الريجيم - كالورى كل الحاجات
- ريجيم صيامى
صفحة 38
- تريكاتى ل بط روعة بدون زفارة (مسلوق )
- كيكة برتقال صيامى بالصوص
- كشك مقلى بالبيض
- الدقة المصرية المحوجة
- كفتة بطاطس مقلية رائعة
- بسيمة صيامى
- الكرنب الاحمر
-سلق الكرنب العادى وحشوة محشى
-تريكات الملوخية الناشفة
- طعمية بيتى روعة
صفحة 37
- كورن دوج
- كيكة الشيكولاتة
- كيكة البرتقال
- تقطيع كرنب الكول سلو فيديو
- الكول سلو كتابة وفيديو
- كنتاكى بالضبط
- صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى
- شوية افكار للفراولة (12 فكرة )
- كيكة الفراولة
صفحة 36
- صينية بطاطس بورية باللحمة المفرومة
- عدس بجبة بطريقتى خفيف ورائع
- اكثر من طبخة لحمة مسبكة
- تريكات الوفلز waffles
- تشيكن بوب كورن مقلى مقرمش اروع من كنتاكى
- فيديو هام لمحبى القطايف
- تريكاتى لكيكة الزبادى صينية 26
صفحة 35
- باذنجان مقلى مقرمش بدون ما يشرب زيت
- شيبسى بالشطة واليمون كمان بالكاتشاب
- تشيكن بوب كورن
- الة تقطيع السلطة و الشيبسى نايسر اند دايسر
- بطاطس فريسكاس المقرمشة التى تقدم فى كوك دور
- قرنبيط بالطماطم
- البطاطس المقرمشة بالبابريكا
- البطاطا المشوية فى الفرن
- الفول المدمس بكل مستلزماته
- اللوبيا المدمسة
صفحة 34
- كاليمارى مقرمقش روعة
- تخليل اللفت - ديسمبر
- حلويات المولد من صنع ايديكى
السمسمية
- الحمصية
- الفولية او البندقية او اللوزية
- الجوزية
- المشبك فى المنزل
- شكلمة جوز الهند
- النوجا بالمكسرات
- عمل الفولية والحمصية والسمسمية والفستقية واللوزية
صفحة 33
-نجرسكو بالفراخ
- ارز بدبس الرمان الاسود
- اومليت بالجبنة الرومى والزيتون والفلفل الحامى
- سمك فيلية بطريقة جديدة جميل جدا
- الترمس
- لب عباد الشمس وطريقة تحميص كل انواع اللب تسالى بدون زيادة فى الوزن
- الخضار النىء فى نىء بطعم خرافى ومقادير هتعجبكم
- ارز مفلفل ريجيم
- مكرونة بالتونة بتريكاتى الخاصة
- طريقة جميلة جدا للجمبرى المقلى المقرمش
صفحة 32
-سلق اللحم الضانى
- الاسباجتى بطريقتى
- تركيبة كنتاكي السرية
- العيش الفينو
- جبلى بالموز
- فشار بالمنزل عدة نكهات
- مكعبات مرقة دجاج من صنع ايديكى رووووووووووووووعة
- روووووووووووووووووعة اسهل طريقة لتفصيص الرمان - فيديو
- العاشوراء
-
صفحة 31
- طبق مشــــويات ضانى
- اللحمة الضانى بالفرن
-طاجن بامية باللحمة الضاني
-شوى الضان بطريقة سهلة
-ديك رومى محشى فريك بالفرن بدون سلق
- طريقة هبة عريان بالحقن للرومى
- طاجن سمك بالفريك
صفحة 30
- القلقاس وتريكاتة على طريقتى
- · لازانيا
- البـــــــاســـــــــتـــــــا الايطاليه
-الـــدجـــــاج الـــمـــتــــبـــل بالـــبـــهــــارات الايـــطــــالــــيــــه مــع الــفـــيـــتــــوتـــشـــيـــنـــى
- الدوريتوس “Doritos” فى المنزل بوصفة بسيطة وسهلة
- طريقتى بكباب الحلة
- مكرونة بالصلصة البيضاء
- طريقة تحويل الزبدة الى سمن
صفحة 29
-بطاطس مشوية بقشرها فى الفرن
- بطاطس ودجز مشوية فى الفرن
- السبيط المقلى المقرمش
- طريقة جميلة ل لسان العصفور
- دجاج تكا
- كفتة الارز على طريقتى روعة ... كفتة داود باشا
- اللانشون لحم
- أحلي لانشون فراخ.........في المنزل
- خلطة روعة للبانية من الصديقة عبير فوزى
- البــــــــــــط المسلـــــــــــــوق
صفحة 28
- شطيطة الفلفل الحار
-خضار نى ف نى بطريقتى
- ارز مفلفل باقل زيت او سمنة
- ورق عنب مكعبات لمن يحب تجربته
- ملوخية ناشفة روعة بطريقتى
- شوربة البصل
- بطاطس مشوية بالفرن بالبقدونس والشبت والبصل والثوم
- الة تقطيع الخضر مع فيديو نايسر اند دايسر
صفحة 27
-محشى ورق العنب
-اسرع والذ طريقة ل ليمون منعش
- جبنة بطماطم وفلفل حامى وليمون
- لمحبى السلطة الخضراء نايسر دايسر
- اسهل واروع فراخ بالزعتر وحلقات البصل ومربعات الطماطم فى الفرن
- مكسرات مع السودانى
- مكرونة بالتونة والفلفل الاخضر والالوان
صفحة 26
- فطير بالسكر
- صينية البطاطس مربعات
- تمر هندى
- دماسة الفول الكهربائية
- شيتوس
- اطباق من الفول المدمس
صفحة 25
- فرم الثوم للتخزين سنة كاملة
- جل مطهر ومنظف رائحتة فوق الروعة
- افكار روعة للفراولة
- بطاطس منفوخة روعة
- كفتة لحم فى الفرن
- حواوشى بالفول صويا صيامى
- كول سلو باسهل طريقة
- بيتزا هت
-بامية ويكا
صفحة 24
- عمل الـ"كاتشاب" بخطوات بسيطة ومواد طبيعية:
- عدس اصفر
- لكل انواع المشاوى والبانية حتى الديك الرومى تتبيلة واحدة
- القلقاس بالخضرة
- بطة محشية فريك
- اختراع للمحاشى
- كفتة البطاطس الصيامي
- كفتة داود باشا صيامى
- كفتة العدس الصيامي
- ملوخية روعة لا تسقط ومضبوطة
- فرم الثوم للتخزين سنة كاملة
صفحة 23
- مخلل خيار وفلفل حامى
- مخلل الزيتون الاخضر
-الكريم كراميل
- الارز المعمر روعة
- قرنبيط مقلى بدون بيض
- كيكة الشيكولاتة الصيامى
- صنع حلوي المولد بيديك
- الديك الرومي بالفرن
- طريقة تقديم وتقطيع الديك الرومى
-جمبري مشوي علي الفحم
صفحة 22
- عدة طرق للضانى
- الكفتة المشوية كالحاتى روعة وسهلة جدا
- الذ كباب : الطريقة المثلى للشواء
- فراخ مشوية بالفرن بطريقة جديدة
- مكرونة اسباجتى بالسوسيس
- افكار للساندوتشات
- مكرونه بالسوسيس والخضروات والكريمه
- شاورما الفراخ روووووعة
- اضلاع لحم الغنم بالبطاطس بالفرن بطريقة مبتكرة
صفحة 21
- كشك الماظ روعة
- رقاق روعة باللحمة المفرومة
- الشيتوس في البيت
- سلطة الرنجة
- صينيه سردين فى الفرن
- كفتة السمك اللذيذه
- كفته الجمبرى بالطريقه المصرية
- طرق مبتكرة فى عشق المانجو وتقديمة
- الفتة المصرى - تريكات خاصة
- السبيط المقلى المقرمش
صفحة 20
- جلاش اصايع باللحمة المفرومة
- المكرونة باشاميل بطريقتى
- اكثر من طريقة ل عمل كبدة لذيذة
- مسقعة صيامى من غير لحم مفروم
- Susis Mexican - سوسيس مكسيكي
- بطاطس مشويه
- فول بالسجق
- شوربة سى فود - فواكة البحر
- فاهيتا الدجاج بطريقة سهلة
- طرق مبتكرة لتمر رمضان
صفحة 19
- سلطة سيزر
- صينية خضار سوتيه بالفرن
- صينية جمبرى بقشرة رووووووووووووووووووووووعة
- ارز السمك روووووعة بطريقتى
- حمام بالفريك بطريقتى
- طاجن الكبد والقوانص
- البفتيك
- المحشى
- البطاطس المحمرة
- فول نابت روووووووووووعة
صفحة 18
- كفتة الارز على طريقتى روعة - كفتة داود باشا
- تقديم الفاكهة باشيك وارقى الطرق
- ميلك شيك فراولة
- تريكات الكشرى
- تريكات الحواوشى
- باذنجان مخلل
- البطاطس المنفوخه لذيذه
- مخلل ليمون معصفر
- شاورما لحمة روعة ياريت تجربوها
- ثومية الشاورما
صفحة 17
- صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى
- بالفراخ كاملة : كنتاكى بالضبط
- كول سلو
- فول بالطماطم المصري
- الكبدة
- كبدة محمرة
- شياطة الارز
- الارز المفلفل
- الحلبسه (حمص الشام
- صينيه سردين فى الفرن
صفحة 16
- تريكات المحشى
- مسقعة صيامى
- شاورما المشروم
- حواوشى المشروم نباتى
- باذنجان مخلل
- جلاش اصايع باللحمة المفرومة
- القطايف
- الكنافة بالكريمة
- شوربة الكريمة بالفراخ
- البصارة
=
============
براونيز كيك

=
بلا بكنج بودر ولا كربوناتو
المقادير
200 جرام زبدة سايحة ( كوب )
200 جرام سكر ( كوب )
200 جرام دقيق (كوب ونصف )
200 جرام نسكويك
3 بيضات
فانيليا
رشة ملح
ملعقة صغيرة قهوة سريعة الزوبان
الطريقة
- بلا خفق كهربائى حتى لا تضيف هواء
- الزبدة مع السكر
- البيض
- رشة ملح
- فانيليا
- ملعقة القهوة سريعة الذوبان
- النسكويك
- الدقيق
- صينية مدهونة بالسمنه والدقيق
- نسخن فرن 180 درجة تاخد مدة 20 دقيقة فقط
- من جوة فادج ولا تتحول لكيكة
=
=
=
التعديل الأخير: