للعزاب والعازبات حصريا.. asmicheal

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
فهرس للموضوع تبعا للصفحات

صفحة 61

- عزومة كاملة تحضريها فى 25 دقيقة فقط وحصريا مش منقول هيعجبكم جدا
- المش الفلاحى بصنع ايديكى تحفة وبسر فظيع يمحو الدود ويزيد قيمة المش الغذائية
- ف4 دقائق الكنافة اللذيذة بانواعها
- تطويل الشعر100% من مطبخك
-بديل السويت اروع ماسك يغذى وينظف ويوحد لون البشرة ويفتحها ومكونات طبيعية 100% ماسك القهوة والجيلاتين

- اشيك واوفر طريقة لتقديم الفراولة روعة اناقة بلا تهدير

- بوتكس طبيعى 100% من مطبخك - الوصفة بايدك على موبيلك فى مطبخك

- ستيك اللحم الروعة بصلصته البنية الفاتنة انجوووووووووى



صفحة 60

- اكواب كنافة بالمانجو رووووووووعة
- ستيك تحفة بصوص المشروم الخطير

- ارز بلبن خطير بتريكاتى
- اشيك اتيكيت لتناول الطعام - قرات لك
- ساندوتشات سجق تحفة خطيرة الروعة
- اروع ساندوتشات كبدة فعلا بتريكاتى الخاصة جدا جربى بثقة
- مربة فراولة خرافية الروعة
-للنباتيين فاهيتا مشروم روعة

صفحة 59

-براونيز كيك
- تعطير المنزل
- البيض المدحرج
- تسخين الارز البايت بطعم روعة وبلا تهدير ولا حرق
- تتبيل اللحم عرايشى
- شوربة سبانخ عرايشي
- شوربة لبن عرايشي
- بسبوسة عرايشي


صفحة 58



- جلاش صيامي بالمشروم والخضار
- قطايف عصافيرى دائرة كاملة
- شوية تريكات منقولة جربتها وناجحة وتحفة فعلا
- مكرونة صيامي بالصوص الابيض و المشروم
- ملوخية بالجمبرى
- ملوخية خضراء لا يمكن تسقط باذن الله
- شلولو - صيام العذراء
- كنتاكى جوسي

صفحة 57

- غسل الكوتشي بالغسالة الاتوماتيك

- مربة التين الرائعة

- اخر ابديت فى البيتزا الايطالية بتريكاتى

- ملبن عين الجمل

- التونة من صنع ايديكى

- قرنبيط مقلى بالبيض والبقسماط


- طاجن بامية باللحمة الضانى
- شوى السمك بالردة
- معلومات مهمة عن الأحذية والاعتناء بها

صفحة 56


- فكرة لعشاق البطاطس المحمرة

- سمك السوريمى بالكابوريا

- طريقة سلق الذرة الطازجة بالماء

- سلق الذرة الطازجة بالماء

- شوى الذرة بالفرن

- طريقة عمل البيض










صفحة 55
- قرنبيط كالبفتيك بدون بيض
- خضار سوتية بتريكاتى جديد ورائع

- البفتيك اخر ابديت
- اخر ابديت فى الكنافة بالكريمة والقشدة

-اخر ابديت فى الكنافة بالنوتلا

- اخر ابديت للكنافة بالمانجو

- اخر ابديت لتريكات المحشي

- اخر ابديت للسمبوسة او السمبوسك

- قرع عسلى حلو بالباشاميل

- سمك فيلية مقرمش بتريكاتى الخاصة


- اخر تريكاتى فى السمك المقلى


صفحة 54

- تورتة مالحة بالتوست والانشون

- 5 طرق لتوسيع الجزمة

- 3 طرق تختاري بيهم ارتفاع الكعب المثالي ليكي عشان تتجنبي الم القدمين

- افكار من السجق

- كيك البرتقال الصيامي

- عدة طرق ل باذنجان مقلى بدون ما يشرب زيت

- سبانخ باللحمة المفرومة روعة

- انواع مبتكرة من البطاطس


صفحة 53

- تريكة روعة من اختراعى للاكل النىء فى نىء

- اساس الشوى لكن الاصناف

- رقاق بلحم الضانى

- لتحويج القهوة

- افكار لغداء فى 25 دقيقة


- الاكلير

- كيكة مالحة بالسوسيس






صفحة 52

- العجة الفرنسية

- تريكات للطبخ محشى - سلطة - خضر

- البقسماط المقرمش

- غسل الالحفة المبطنة في الغسالة دون اي اضرار بكليهما

- مضرب الكيك

- باناكوتا المانجو

- بامية بخضرة








صفحة 51

- الشركسية التركية

- تشيز كيك

- القطايف العصافيرى الصغننة دائرة كاملة

- كنافة بالنوتلا



- اصابع الجلاش بالسجق

- بيتزا ساندوتش

- باذنجان بانية


- أصابع دجاج كرسبي


- شيش طاووق




صفحة 50


- سمبوسة بالجبنا الفيتا والموتزريلا

- فراخ مشوية تحفة

- ظريفة تمنع نهائيا تعجين المكرونة

- ايس كريم بالبراونيز

- خرشوف محشي باللحم المفروم

- صنفين كبدة كبدة تحفة بدون زفارة

- العسلية

- المهلبية

- مهلبية الفواكه


- كنافة بالقشدة و الكريمة








صفحة 49

- صينية قرنبيط صيامى فى الفرن
- محشي كرنب اروع من كل ما عملتوه من تريكاتى الصيامى
- ويدجز بطاطس مشوية بالثوم
- فلافل بسمه
- الرقاق الطرى باللحمة المفرومة
- اخر ابديت فى الطعمية





صفحة 48
- مسقعة باللحمة المفرومة بتريكاتى روعة
- الة القلى بملعقة زيت تيفال اكسبريس xl
- حقن الديك الرومى بالخلطة للشوى
- سويت اند ساور تشيكن والارز البسمتى الاصفر بتاع باندا هاوس
- طريقة عمل المكرونه الصينيه او التشاينيز فود
- الباذنجان المقلي
- طريقة عمل كنافة بالكريمة والقشطة
- شوربه العدس بطريقه رائعه
- تشيلي هوت دوج

صفحة 47

- دجاج تندوري الهندى بالفرن

- تشيلى هوت دوج

- تحميص الفول السودانى بقشره

- العاشوراء

- البان سويسرا = الفوندو السويسرى

- تقشير الرمان بلحظة

- التورتة بطريقتى

- كيكة زبادى 7 بيضات وكوب زبادى






صفحة 46

- بامية بالخضرة

- جدول مواسم الخضر

- تقديم الفاكهة باشيك الطرق ومنعا للتهدير

- صدور بانية بالجبنة وعيش بالثوم

- بيتزا هت بطريقتى روعة

- صلصة جاهزة للبيتزا ب 8 جنيهات البرطمان

- لتخفيف دسم شوربة الضانى

- ليمون معصفر روعة بدون سلق

- زيتون اخضر مخلل بدون نقع ولا تشقيق الزيتون




صفحة 45

- تقديم الملكة المانجو

- تزيين التورتات

- المحشى الصيامى

- سلطة الطحينة

- سمك فيلية روعة

- طريقة امنه ورخيصة جدا لمنع طرطشة الزيت عند القلى

- قشر الجمبرى وطريقتين للاستفاده منه

- محلات السمك المشوى رسمى وظريف

- الة تقطيع خضار السلطة ماجيك كوبر -رويال هاوس - امام الميريلاند










صفحة 44
- بطاطس محشية باللحمة المفرومة والجبن بالفرن

-انواع من البطاطس المشوية والمقلية

- مسقعة صيامى بالخل والثوم من غير لحم

- صنفين كبدة من كيلو الكبدة

- كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة

- كفتة التونة "صيامي"

- اصابع السمك "صيامي"






صفحة 43
- ارز بلبن اروع من صابر
- تجميع طرق الكنافة

- اطباق منوعة من الفول المدمس
- صينية بطاطس بالفراخ اسهل والذ بدون سلق للفراخ
- صينية جلاش باللحمة المفرومة فى الفرن

- انواع من الاومليت
- كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة
- البسبوسة سادة وبالقشطة

- بيض اسكتلندى جميل جدا

- بلح الشام






صفحة 42
- قمر الدين عصير
- الكنافة بالكريمة
- سينابون

- تعليمات للكيك بصفة عامة

- الكنافة بالمانجو

- قطايف بالكريمة والفستق

- قطايف بالنوتلا

- قطايف بالقشطة

- بطاطس محشية عصاج


- بقلاوة عش البلبل





صفحة 41
- فطير الملاك بالزيت
- تريكات المحشى بالفرن فى صينية
-النعناع وتنشيفة
-بسطرمة ببيض عادى واومليت

- الخروب

- الكركدية
- فطائر جبنة بالنعناع المنعنع
- لازانيا
- لقمة القاضى
- كريب الفطارى كريب نوتلا






صفحة 40
- شوربة خضار روعة بتريكاتى
- الفول بالصلصة والثوم والخل
- الفسيخ
- الرنجة
- بيض ملون لشم النسيم
- السردين
- الانشوجة
- البصل الاخضر
- الترمس
- الليمون



صفحة 39
- حمص الشام طريقة جديدة اروع
-ريجيم د نانسى
- النىء فى نىء
- تنبيهات ريجيم
- السلطة الخضراء نايسر اند دايسر

-بليلة

-الكريب صيامى وفطارى

-تورتة جيلى روعة

- مهم جدا جدا لكل متبعى الريجيم - كالورى كل الحاجات

- ريجيم صيامى






صفحة 38
- تريكاتى ل بط روعة بدون زفارة (مسلوق )
- كيكة برتقال صيامى بالصوص
- كشك مقلى بالبيض
- الدقة المصرية المحوجة
- كفتة بطاطس مقلية رائعة
- بسيمة صيامى
- الكرنب الاحمر
-سلق الكرنب العادى وحشوة محشى
-تريكات الملوخية الناشفة
- طعمية بيتى روعة


صفحة 37
- كورن دوج

- كيكة الشيكولاتة

- كيكة البرتقال
- تقطيع كرنب الكول سلو فيديو

- الكول سلو كتابة وفيديو

- كنتاكى بالضبط

- صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى

- شوية افكار للفراولة (12 فكرة )

- كيكة الفراولة

صفحة 36

- صينية بطاطس بورية باللحمة المفرومة

- عدس بجبة بطريقتى خفيف ورائع

- اكثر من طبخة لحمة مسبكة

- تريكات الوفلز waffles

- تشيكن بوب كورن مقلى مقرمش اروع من كنتاكى

- فيديو هام لمحبى القطايف

- تريكاتى لكيكة الزبادى صينية 26

صفحة 35

- باذنجان مقلى مقرمش بدون ما يشرب زيت
- شيبسى بالشطة واليمون كمان بالكاتشاب
- تشيكن بوب كورن
- الة تقطيع السلطة و الشيبسى نايسر اند دايسر
- بطاطس فريسكاس المقرمشة التى تقدم فى كوك دور
- قرنبيط بالطماطم

- البطاطس المقرمشة بالبابريكا

- البطاطا المشوية فى الفرن

- الفول المدمس بكل مستلزماته

- اللوبيا المدمسة

صفحة 34

- كاليمارى مقرمقش روعة
- تخليل اللفت - ديسمبر
- حلويات المولد من صنع ايديكى
السمسمية

- الحمصية
- الفولية او البندقية او اللوزية
- الجوزية
- المشبك فى المنزل
- شكلمة جوز الهند
- النوجا بالمكسرات
- عمل الفولية والحمصية والسمسمية والفستقية واللوزية


صفحة 33

-نجرسكو بالفراخ

- ارز بدبس الرمان الاسود
- اومليت بالجبنة الرومى والزيتون والفلفل الحامى
- سمك فيلية بطريقة جديدة جميل جدا
- الترمس
- لب عباد الشمس وطريقة تحميص كل انواع اللب تسالى بدون زيادة فى الوزن
- الخضار النىء فى نىء بطعم خرافى ومقادير هتعجبكم
- ارز مفلفل ريجيم
- مكرونة بالتونة بتريكاتى الخاصة
- طريقة جميلة جدا للجمبرى المقلى المقرمش


صفحة 32

-سلق اللحم الضانى
- الاسباجتى بطريقتى
- تركيبة كنتاكي السرية
- العيش الفينو
- جبلى بالموز
- فشار بالمنزل عدة نكهات
- مكعبات مرقة دجاج من صنع ايديكى رووووووووووووووعة
- روووووووووووووووووعة اسهل طريقة لتفصيص الرمان - فيديو
- العاشوراء
-


صفحة 31
- طبق مشــــويات ضانى
- اللحمة الضانى بالفرن
-طاجن بامية باللحمة الضاني
-شوى الضان بطريقة سهلة
-ديك رومى محشى فريك بالفرن بدون سلق
- طريقة هبة عريان بالحقن للرومى
- طاجن سمك بالفريك


صفحة 30
- القلقاس وتريكاتة على طريقتى

- · لازانيا
- البـــــــاســـــــــتـــــــا الايطاليه
-الـــدجـــــاج الـــمـــتــــبـــل بالـــبـــهــــارات الايـــطــــالــــيــــه مــع الــفـــيـــتــــوتـــشـــيـــنـــى

- الدوريتوس “Doritos” فى المنزل بوصفة بسيطة وسهلة
- طريقتى بكباب الحلة
- مكرونة بالصلصة البيضاء
- طريقة تحويل الزبدة الى سمن



صفحة 29
-بطاطس مشوية بقشرها فى الفرن
- بطاطس ودجز مشوية فى الفرن
- السبيط المقلى المقرمش
- طريقة جميلة ل لسان العصفور
- دجاج تكا
- كفتة الارز على طريقتى روعة ... كفتة داود باشا
- اللانشون لحم
- أحلي لانشون فراخ.........في المنزل
- خلطة روعة للبانية من الصديقة عبير فوزى
- البــــــــــــط المسلـــــــــــــوق


صفحة 28
- شطيطة الفلفل الحار
-خضار نى ف نى بطريقتى
- ارز مفلفل باقل زيت او سمنة
- ورق عنب مكعبات لمن يحب تجربته
- ملوخية ناشفة روعة بطريقتى
- شوربة البصل

- بطاطس مشوية بالفرن بالبقدونس والشبت والبصل والثوم

- الة تقطيع الخضر مع فيديو نايسر اند دايسر


صفحة 27

-محشى ورق العنب

-اسرع والذ طريقة ل ليمون منعش


- جبنة بطماطم وفلفل حامى وليمون

- لمحبى السلطة الخضراء نايسر دايسر

- اسهل واروع فراخ بالزعتر وحلقات البصل ومربعات الطماطم فى الفرن

- مكسرات مع السودانى
- مكرونة بالتونة والفلفل الاخضر والالوان


صفحة 26

- فطير بالسكر

- صينية البطاطس مربعات

- تمر هندى

- دماسة الفول الكهربائية

- شيتوس

- اطباق من الفول المدمس


صفحة 25

- فرم الثوم للتخزين سنة كاملة
- جل مطهر ومنظف رائحتة فوق الروعة
- افكار روعة للفراولة
- بطاطس منفوخة روعة
- كفتة لحم فى الفرن
- حواوشى بالفول صويا صيامى
- كول سلو باسهل طريقة
- بيتزا هت

-بامية ويكا



صفحة 24

- عمل الـ"كاتشاب" بخطوات بسيطة ومواد طبيعية:

- عدس اصفر

- لكل انواع المشاوى والبانية حتى الديك الرومى تتبيلة واحدة

- القلقاس بالخضرة

- بطة محشية فريك

- اختراع للمحاشى

- كفتة البطاطس الصيامي

- كفتة داود باشا صيامى

- كفتة العدس الصيامي

- ملوخية روعة لا تسقط ومضبوطة

- فرم الثوم للتخزين سنة كاملة

صفحة 23

- مخلل خيار وفلفل حامى
- مخلل الزيتون الاخضر
-الكريم كراميل
- الارز المعمر روعة
- قرنبيط مقلى بدون بيض
- كيكة الشيكولاتة الصيامى
- صنع حلوي المولد بيديك
- الديك الرومي بالفرن

- طريقة تقديم وتقطيع الديك الرومى

-جمبري مشوي علي الفحم



صفحة 22
- عدة طرق للضانى
- الكفتة المشوية كالحاتى روعة وسهلة جدا
- الذ كباب : الطريقة المثلى للشواء

- فراخ مشوية بالفرن بطريقة جديدة
- مكرونة اسباجتى بالسوسيس
- افكار للساندوتشات
- مكرونه بالسوسيس والخضروات والكريمه
- شاورما الفراخ روووووعة
- اضلاع لحم الغنم بالبطاطس بالفرن بطريقة مبتكرة





صفحة 21
- كشك الماظ روعة
- رقاق روعة باللحمة المفرومة
- الشيتوس في البيت
- سلطة الرنجة
- صينيه سردين فى الفرن
- كفتة السمك اللذيذه
- كفته الجمبرى بالطريقه المصرية
- طرق مبتكرة فى عشق المانجو وتقديمة
- الفتة المصرى - تريكات خاصة
- السبيط المقلى المقرمش



صفحة 20
- جلاش اصايع باللحمة المفرومة
- المكرونة باشاميل بطريقتى
- اكثر من طريقة ل عمل كبدة لذيذة
- مسقعة صيامى من غير لحم مفروم
- Susis Mexican - سوسيس مكسيكي
- بطاطس مشويه
- فول بالسجق
- شوربة سى فود - فواكة البحر
- فاهيتا الدجاج بطريقة سهلة
- طرق مبتكرة لتمر رمضان


صفحة 19

- سلطة سيزر
- صينية خضار سوتيه بالفرن
- صينية جمبرى بقشرة رووووووووووووووووووووووعة
- ارز السمك روووووعة بطريقتى
- حمام بالفريك بطريقتى
- طاجن الكبد والقوانص
- البفتيك
- المحشى
- البطاطس المحمرة
- فول نابت روووووووووووعة



صفحة 18
- كفتة الارز على طريقتى روعة - كفتة داود باشا
- تقديم الفاكهة باشيك وارقى الطرق
- ميلك شيك فراولة
- تريكات الكشرى
- تريكات الحواوشى
- باذنجان مخلل
- البطاطس المنفوخه لذيذه
- مخلل ليمون معصفر
- شاورما لحمة روعة ياريت تجربوها
- ثومية الشاورما





صفحة 17

- صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى
- بالفراخ كاملة : كنتاكى بالضبط
- كول سلو
- فول بالطماطم المصري
- الكبدة
- كبدة محمرة
- شياطة الارز
- الارز المفلفل
- الحلبسه (حمص الشام
- صينيه سردين فى الفرن



صفحة 16

- تريكات المحشى
- مسقعة صيامى
- شاورما المشروم
- حواوشى المشروم نباتى
- باذنجان مخلل
- جلاش اصايع باللحمة المفرومة
- القطايف
- الكنافة بالكريمة
- شوربة الكريمة بالفراخ
- البصارة





















=
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
المش الفلاحى بصنع ايديكى تحفة وبسر فظيع يمحو الدود ويزيد قيمة المش الغذائية
المقادير
كيلو زبادى
علبة جبنة فيتا لكثافة افضل للمش
5 كيلو جبن قريش
ربع كيلو مورته بلون بنى لو فاتحة ضعيها على نار هادئة مع التقليب حتى لون بنى
نصف كيلو فلفل حامى اخضر
ربع كيلو فلفل حامى احمر
ملعقة كبيرة حلبة
ملعقة كبيرة ترمس بلدى مر
2 لتر حليب مغلى يترك ليبرد ويمسي دافىء
3 ملاعق شطة كبيرة
ملعقة كبيرة كمون مطحون
كوب ملح
4 ملعقة كبيرة قشر يوسفى مقطع

الطريقة
- الجبنة القريش توضع قماشة نظيفة جافة فى مصفاة تحتها وعاء وتغرقيها ملح وتقفليها لتنزل ميتها ليلة فى الثلاجة
- اغلى ال 2 لتر لبن واتركيه حتى يمسي دافئا
- اضيفى ل اللبن كوب ملح +شطة + حلبة مطحونة + ترمس مغسول ومتنشف ( الحلبة والترمس لمنع الدود وقيمة غذائية اروع )
- افرمى الفلفل الاحمر واضيفيه للخليط السابق
- اضيفى المورته البنى ( لو المورته فاتحة ضعيها على النار حتى تصبح بنى وضفيها حين تكون دافئة )
- ضعى الجبنة القريش المصفاة من مائها ليلة فى الثلاجة
- اضيفى 4 ملاعق قشر اليوسفى المقطع مربعات والفلفل الحامى المقطع او صحيح لو صغير
- المش يفور لذا اتركى مساحة فى البرطمان
- تضاف علبة الجبنة الفيتا المهروسة
- على الوش ربع كوب زيت مهم جدا جدا
- شهرين حتى 6 شهور يستوى احلى مش فلاحى روعة بالف هنا
- يفضل وضعه بالثلاجة بعد فتحه

الوصفة بايدك على موبيلك فى مطبخك

https://www.youtube.com/watch?v=-y_UzoOypd4&ab_channel=مشمنقول


9355696308.jpg




=
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
بديل السويت اروع ماسك يغذى وينظف ويوحد لون البشرة ويفتحها ومكونات طبيعية 100% ماسك القهوة والجيلاتين

بديل السويت اروع ماسك يغذى وينظف ويوحد لون البشرة ويفتحها ومكونات طبيعية 100% ماسك القهوة والجيلاتين
ملعقة كبيرة جيلاتين
3 ملاعق لبن حليب
ملعقة كبيرة قهوة
نصف ملعقة كبيرة عسل نحل
ثلاثة نقط زيت شاى لو فيه حبوب بالوجة او زيت لوز حلو

الطريقة
- تدوبى ملعقة الجيلاتين فى 3 ملاعق اللبن فى بولة تحتمل الحرارة وتتركيه 10 دقايق حتى يمتص الجيلاتين اللبن
- تضيفى القهوة والعسل والزيت وتقلبى
- تجهزى فرشاة ماكياج نظيفة بلا اثار ماكياج مغسولة ومجففة
- فى اناء اوسع من البولة ضعى ماء يغلى وضعى البولة فى الاناءكحمام مائى لتسخين المحتويات فى البولة لتسييحه لقوام يسهل فردة
- تغسلى وجهك بماء ساخن او بماء بارد وتتطبطبى على وجهك بفوطة مبلولة بماء ساخن لفتح المسام
- تفردى بالفرشاة الخليط على وجهك بعيدا عن عينيك وحواجبك وفمك مثل الصورة كذلك على رقبتك من الامام لانه مثل السويت
- تنتظرى بالماسك ساعة كاملة حتى تمام جفاف الماسك هتشعرى براحة فى بشرتك وشعور لطيف
- ارفعى القناع من اسفل لاعلى كما فى الصورة
- اغسلى وجهك بماء بارد لتقفلى المسام وادهنى كريم مرطب واستمتعى ببشرة صافية متغذية موحدة اللون

ماسك الجيلاتين والقهوة مرة واحدة فى الشهر


=

https://www.youtube.com/watch?v=uNnJqiMhNXw&ab_channel=مشمنقول_الوصفةبايدكعلىموبيلكفىمطبخك

=​
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة


ستيك اللحم الروعة بصلصته البنية الفاتنة انجوووووووووى
المقادير
كيلو ستيك لحم بقرى
2 بصلة جوليان
ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة زيت
كوب مرقة او شوربة
2 ملعقة كبيرة دقيق


الطريقة
-تنبل قطع اللحم بالملح والفلفل مع رشها بدقيق خفيف من الجهتين
- تشوح قطع اللحم فى طاسة تيفال فى الزبدة والزيت حتى تاخذ لون من الجهتين -
- ترفع اللحم من الطاسة وتغطى بالفويل لتحتفظ بليونتها
- نضع شرائح البصل الجوليان ونشوحة حتى لون بنى فاتح
- بعد تشويح البصل يضاف المشروم حتى لون بنى ثم الستيك المقلى ثم ملعقة دقيق مدوبة فى ملعقتين ماء بارد ثم كوب المرقة ليعطى قوام للصوص
- تغلى على نار هادئة حتى تمام نضجها نتابعها كل 10 دقائق ولو لزم اضافة مرقة حتى نحصل على صلصة بنية قوامها مناسب
- يقدم الستيك مع ارز ابيض مفلفل مع اضافة الصلصة البنية






https://www.youtube.com/watch?v=lMlJxozBaas&ab_channel=مشمنقول_الوصفةبايدكعلىموبيلكفىمطبخك


=​
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
هي من برا مو كيك بل لحم ههههه

انما يسلموو وصحتين


تتركها بالفرن على نار هادئة بعد تغطية وجهها وتراقب كل 10 دقائق بخلة اسنان بس خللى بالك ربما لخبطت فى المقادير لانها بتتطلع تحفة معايا دائما

 

النهيسى

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
27 يوليو 2008
المشاركات
92,328
مستوى التفاعل
3,191
النقاط
113
الإقامة
I love you Jesus
ربنا يبارك مجهوداتك اختنا الغاليه
شكرا جدا جدا​
 

النهيسى

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
27 يوليو 2008
المشاركات
92,328
مستوى التفاعل
3,191
النقاط
113
الإقامة
I love you Jesus
ربنا يبارك مجهوداتك اختنا الغاليه
شكرا جدا جدا​
 

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
فهرس للموضوع تبعا للصفحات


صفحة 62
- مشروب السوبيا اللذيذ
- مشروب الخروب المفيد

- اوعى ترمى بقايا الصابون المكسر والصغنن
صنع صابونة جديدة او شاور جل

- الترمايسو اللذيذ والسهل جدا


صفحة 61

- عزومة كاملة تحضريها فى 25 دقيقة فقط وحصريا مش منقول هيعجبكم جدا
- المش الفلاحى بصنع ايديكى تحفة وبسر فظيع يمحو الدود ويزيد قيمة المش الغذائية
- ف4 دقائق الكنافة اللذيذة بانواعها
- تطويل الشعر100% من مطبخك
-بديل السويت اروع ماسك يغذى وينظف ويوحد لون البشرة ويفتحها ومكونات طبيعية 100% ماسك القهوة والجيلاتين

- اشيك واوفر طريقة لتقديم الفراولة روعة اناقة بلا تهدير

- بوتكس طبيعى 100% من مطبخك - الوصفة بايدك على موبيلك فى مطبخك

- ستيك اللحم الروعة بصلصته البنية الفاتنة انجوووووووووى



صفحة 60

- اكواب كنافة بالمانجو رووووووووعة
- ستيك تحفة بصوص المشروم الخطير

- ارز بلبن خطير بتريكاتى
- اشيك اتيكيت لتناول الطعام - قرات لك
- ساندوتشات سجق تحفة خطيرة الروعة
- اروع ساندوتشات كبدة فعلا بتريكاتى الخاصة جدا جربى بثقة
- مربة فراولة خرافية الروعة
-للنباتيين فاهيتا مشروم روعة

صفحة 59

-براونيز كيك
- تعطير المنزل
- البيض المدحرج
- تسخين الارز البايت بطعم روعة وبلا تهدير ولا حرق
- تتبيل اللحم عرايشى
- شوربة سبانخ عرايشي
- شوربة لبن عرايشي
- بسبوسة عرايشي


صفحة 58



- جلاش صيامي بالمشروم والخضار
- قطايف عصافيرى دائرة كاملة
- شوية تريكات منقولة جربتها وناجحة وتحفة فعلا
- مكرونة صيامي بالصوص الابيض و المشروم
- ملوخية بالجمبرى
- ملوخية خضراء لا يمكن تسقط باذن الله
- شلولو - صيام العذراء
- كنتاكى جوسي

صفحة 57

- غسل الكوتشي بالغسالة الاتوماتيك

- مربة التين الرائعة

- اخر ابديت فى البيتزا الايطالية بتريكاتى

- ملبن عين الجمل

- التونة من صنع ايديكى

- قرنبيط مقلى بالبيض والبقسماط


- طاجن بامية باللحمة الضانى
- شوى السمك بالردة
- معلومات مهمة عن الأحذية والاعتناء بها

صفحة 56


- فكرة لعشاق البطاطس المحمرة

- سمك السوريمى بالكابوريا

- طريقة سلق الذرة الطازجة بالماء

- سلق الذرة الطازجة بالماء

- شوى الذرة بالفرن

- طريقة عمل البيض










صفحة 55
- قرنبيط كالبفتيك بدون بيض
- خضار سوتية بتريكاتى جديد ورائع

- البفتيك اخر ابديت
- اخر ابديت فى الكنافة بالكريمة والقشدة

-اخر ابديت فى الكنافة بالنوتلا

- اخر ابديت للكنافة بالمانجو

- اخر ابديت لتريكات المحشي

- اخر ابديت للسمبوسة او السمبوسك

- قرع عسلى حلو بالباشاميل

- سمك فيلية مقرمش بتريكاتى الخاصة


- اخر تريكاتى فى السمك المقلى


صفحة 54

- تورتة مالحة بالتوست والانشون

- 5 طرق لتوسيع الجزمة

- 3 طرق تختاري بيهم ارتفاع الكعب المثالي ليكي عشان تتجنبي الم القدمين

- افكار من السجق

- كيك البرتقال الصيامي

- عدة طرق ل باذنجان مقلى بدون ما يشرب زيت

- سبانخ باللحمة المفرومة روعة

- انواع مبتكرة من البطاطس


صفحة 53

- تريكة روعة من اختراعى للاكل النىء فى نىء

- اساس الشوى لكن الاصناف

- رقاق بلحم الضانى

- لتحويج القهوة

- افكار لغداء فى 25 دقيقة


- الاكلير

- كيكة مالحة بالسوسيس






صفحة 52

- العجة الفرنسية

- تريكات للطبخ محشى - سلطة - خضر

- البقسماط المقرمش

- غسل الالحفة المبطنة في الغسالة دون اي اضرار بكليهما

- مضرب الكيك

- باناكوتا المانجو

- بامية بخضرة








صفحة 51

- الشركسية التركية

- تشيز كيك

- القطايف العصافيرى الصغننة دائرة كاملة

- كنافة بالنوتلا



- اصابع الجلاش بالسجق

- بيتزا ساندوتش

- باذنجان بانية


- أصابع دجاج كرسبي


- شيش طاووق




صفحة 50


- سمبوسة بالجبنا الفيتا والموتزريلا

- فراخ مشوية تحفة

- ظريفة تمنع نهائيا تعجين المكرونة

- ايس كريم بالبراونيز

- خرشوف محشي باللحم المفروم

- صنفين كبدة كبدة تحفة بدون زفارة

- العسلية

- المهلبية

- مهلبية الفواكه


- كنافة بالقشدة و الكريمة








صفحة 49

- صينية قرنبيط صيامى فى الفرن
- محشي كرنب اروع من كل ما عملتوه من تريكاتى الصيامى
- ويدجز بطاطس مشوية بالثوم
- فلافل بسمه
- الرقاق الطرى باللحمة المفرومة
- اخر ابديت فى الطعمية





صفحة 48
- مسقعة باللحمة المفرومة بتريكاتى روعة
- الة القلى بملعقة زيت تيفال اكسبريس xl
- حقن الديك الرومى بالخلطة للشوى
- سويت اند ساور تشيكن والارز البسمتى الاصفر بتاع باندا هاوس
- طريقة عمل المكرونه الصينيه او التشاينيز فود
- الباذنجان المقلي
- طريقة عمل كنافة بالكريمة والقشطة
- شوربه العدس بطريقه رائعه
- تشيلي هوت دوج

صفحة 47

- دجاج تندوري الهندى بالفرن

- تشيلى هوت دوج

- تحميص الفول السودانى بقشره

- العاشوراء

- البان سويسرا = الفوندو السويسرى

- تقشير الرمان بلحظة

- التورتة بطريقتى

- كيكة زبادى 7 بيضات وكوب زبادى






صفحة 46

- بامية بالخضرة

- جدول مواسم الخضر

- تقديم الفاكهة باشيك الطرق ومنعا للتهدير

- صدور بانية بالجبنة وعيش بالثوم

- بيتزا هت بطريقتى روعة

- صلصة جاهزة للبيتزا ب 8 جنيهات البرطمان

- لتخفيف دسم شوربة الضانى

- ليمون معصفر روعة بدون سلق

- زيتون اخضر مخلل بدون نقع ولا تشقيق الزيتون




صفحة 45

- تقديم الملكة المانجو

- تزيين التورتات

- المحشى الصيامى

- سلطة الطحينة

- سمك فيلية روعة

- طريقة امنه ورخيصة جدا لمنع طرطشة الزيت عند القلى

- قشر الجمبرى وطريقتين للاستفاده منه

- محلات السمك المشوى رسمى وظريف

- الة تقطيع خضار السلطة ماجيك كوبر -رويال هاوس - امام الميريلاند










صفحة 44
- بطاطس محشية باللحمة المفرومة والجبن بالفرن

-انواع من البطاطس المشوية والمقلية

- مسقعة صيامى بالخل والثوم من غير لحم

- صنفين كبدة من كيلو الكبدة

- كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة

- كفتة التونة "صيامي"

- اصابع السمك "صيامي"






صفحة 43
- ارز بلبن اروع من صابر
- تجميع طرق الكنافة

- اطباق منوعة من الفول المدمس
- صينية بطاطس بالفراخ اسهل والذ بدون سلق للفراخ
- صينية جلاش باللحمة المفرومة فى الفرن

- انواع من الاومليت
- كيكة الشيكولاتة بالزبدة ومغطاة بصوص الشيكولاتة
- البسبوسة سادة وبالقشطة

- بيض اسكتلندى جميل جدا

- بلح الشام






صفحة 42
- قمر الدين عصير
- الكنافة بالكريمة
- سينابون

- تعليمات للكيك بصفة عامة

- الكنافة بالمانجو

- قطايف بالكريمة والفستق

- قطايف بالنوتلا

- قطايف بالقشطة

- بطاطس محشية عصاج


- بقلاوة عش البلبل





صفحة 41
- فطير الملاك بالزيت
- تريكات المحشى بالفرن فى صينية
-النعناع وتنشيفة
-بسطرمة ببيض عادى واومليت

- الخروب

- الكركدية
- فطائر جبنة بالنعناع المنعنع
- لازانيا
- لقمة القاضى
- كريب الفطارى كريب نوتلا






صفحة 40
- شوربة خضار روعة بتريكاتى
- الفول بالصلصة والثوم والخل
- الفسيخ
- الرنجة
- بيض ملون لشم النسيم
- السردين
- الانشوجة
- البصل الاخضر
- الترمس
- الليمون



صفحة 39
- حمص الشام طريقة جديدة اروع
-ريجيم د نانسى
- النىء فى نىء
- تنبيهات ريجيم
- السلطة الخضراء نايسر اند دايسر

-بليلة

-الكريب صيامى وفطارى

-تورتة جيلى روعة

- مهم جدا جدا لكل متبعى الريجيم - كالورى كل الحاجات

- ريجيم صيامى






صفحة 38
- تريكاتى ل بط روعة بدون زفارة (مسلوق )
- كيكة برتقال صيامى بالصوص
- كشك مقلى بالبيض
- الدقة المصرية المحوجة
- كفتة بطاطس مقلية رائعة
- بسيمة صيامى
- الكرنب الاحمر
-سلق الكرنب العادى وحشوة محشى
-تريكات الملوخية الناشفة
- طعمية بيتى روعة


صفحة 37
- كورن دوج

- كيكة الشيكولاتة

- كيكة البرتقال
- تقطيع كرنب الكول سلو فيديو

- الكول سلو كتابة وفيديو

- كنتاكى بالضبط

- صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى

- شوية افكار للفراولة (12 فكرة )

- كيكة الفراولة

صفحة 36

- صينية بطاطس بورية باللحمة المفرومة

- عدس بجبة بطريقتى خفيف ورائع

- اكثر من طبخة لحمة مسبكة

- تريكات الوفلز waffles

- تشيكن بوب كورن مقلى مقرمش اروع من كنتاكى

- فيديو هام لمحبى القطايف

- تريكاتى لكيكة الزبادى صينية 26

صفحة 35

- باذنجان مقلى مقرمش بدون ما يشرب زيت
- شيبسى بالشطة واليمون كمان بالكاتشاب
- تشيكن بوب كورن
- الة تقطيع السلطة و الشيبسى نايسر اند دايسر
- بطاطس فريسكاس المقرمشة التى تقدم فى كوك دور
- قرنبيط بالطماطم

- البطاطس المقرمشة بالبابريكا

- البطاطا المشوية فى الفرن

- الفول المدمس بكل مستلزماته

- اللوبيا المدمسة

صفحة 34

- كاليمارى مقرمقش روعة
- تخليل اللفت - ديسمبر
- حلويات المولد من صنع ايديكى
السمسمية

- الحمصية
- الفولية او البندقية او اللوزية
- الجوزية
- المشبك فى المنزل
- شكلمة جوز الهند
- النوجا بالمكسرات
- عمل الفولية والحمصية والسمسمية والفستقية واللوزية


صفحة 33

-نجرسكو بالفراخ

- ارز بدبس الرمان الاسود
- اومليت بالجبنة الرومى والزيتون والفلفل الحامى
- سمك فيلية بطريقة جديدة جميل جدا
- الترمس
- لب عباد الشمس وطريقة تحميص كل انواع اللب تسالى بدون زيادة فى الوزن
- الخضار النىء فى نىء بطعم خرافى ومقادير هتعجبكم
- ارز مفلفل ريجيم
- مكرونة بالتونة بتريكاتى الخاصة
- طريقة جميلة جدا للجمبرى المقلى المقرمش


صفحة 32

-سلق اللحم الضانى
- الاسباجتى بطريقتى
- تركيبة كنتاكي السرية
- العيش الفينو
- جبلى بالموز
- فشار بالمنزل عدة نكهات
- مكعبات مرقة دجاج من صنع ايديكى رووووووووووووووعة
- روووووووووووووووووعة اسهل طريقة لتفصيص الرمان - فيديو
- العاشوراء
-


صفحة 31
- طبق مشــــويات ضانى
- اللحمة الضانى بالفرن
-طاجن بامية باللحمة الضاني
-شوى الضان بطريقة سهلة
-ديك رومى محشى فريك بالفرن بدون سلق
- طريقة هبة عريان بالحقن للرومى
- طاجن سمك بالفريك


صفحة 30
- القلقاس وتريكاتة على طريقتى

- · لازانيا
- البـــــــاســـــــــتـــــــا الايطاليه
-الـــدجـــــاج الـــمـــتــــبـــل بالـــبـــهــــارات الايـــطــــالــــيــــه مــع الــفـــيـــتــــوتـــشـــيـــنـــى

- الدوريتوس “Doritos” فى المنزل بوصفة بسيطة وسهلة
- طريقتى بكباب الحلة
- مكرونة بالصلصة البيضاء
- طريقة تحويل الزبدة الى سمن



صفحة 29
-بطاطس مشوية بقشرها فى الفرن
- بطاطس ودجز مشوية فى الفرن
- السبيط المقلى المقرمش
- طريقة جميلة ل لسان العصفور
- دجاج تكا
- كفتة الارز على طريقتى روعة ... كفتة داود باشا
- اللانشون لحم
- أحلي لانشون فراخ.........في المنزل
- خلطة روعة للبانية من الصديقة عبير فوزى
- البــــــــــــط المسلـــــــــــــوق


صفحة 28
- شطيطة الفلفل الحار
-خضار نى ف نى بطريقتى
- ارز مفلفل باقل زيت او سمنة
- ورق عنب مكعبات لمن يحب تجربته
- ملوخية ناشفة روعة بطريقتى
- شوربة البصل

- بطاطس مشوية بالفرن بالبقدونس والشبت والبصل والثوم

- الة تقطيع الخضر مع فيديو نايسر اند دايسر


صفحة 27

-محشى ورق العنب

-اسرع والذ طريقة ل ليمون منعش


- جبنة بطماطم وفلفل حامى وليمون

- لمحبى السلطة الخضراء نايسر دايسر

- اسهل واروع فراخ بالزعتر وحلقات البصل ومربعات الطماطم فى الفرن

- مكسرات مع السودانى
- مكرونة بالتونة والفلفل الاخضر والالوان


صفحة 26

- فطير بالسكر

- صينية البطاطس مربعات

- تمر هندى

- دماسة الفول الكهربائية

- شيتوس

- اطباق من الفول المدمس


صفحة 25

- فرم الثوم للتخزين سنة كاملة
- جل مطهر ومنظف رائحتة فوق الروعة
- افكار روعة للفراولة
- بطاطس منفوخة روعة
- كفتة لحم فى الفرن
- حواوشى بالفول صويا صيامى
- كول سلو باسهل طريقة
- بيتزا هت

-بامية ويكا



صفحة 24

- عمل الـ"كاتشاب" بخطوات بسيطة ومواد طبيعية:

- عدس اصفر

- لكل انواع المشاوى والبانية حتى الديك الرومى تتبيلة واحدة

- القلقاس بالخضرة

- بطة محشية فريك

- اختراع للمحاشى

- كفتة البطاطس الصيامي

- كفتة داود باشا صيامى

- كفتة العدس الصيامي

- ملوخية روعة لا تسقط ومضبوطة

- فرم الثوم للتخزين سنة كاملة

صفحة 23

- مخلل خيار وفلفل حامى
- مخلل الزيتون الاخضر
-الكريم كراميل
- الارز المعمر روعة
- قرنبيط مقلى بدون بيض
- كيكة الشيكولاتة الصيامى
- صنع حلوي المولد بيديك
- الديك الرومي بالفرن

- طريقة تقديم وتقطيع الديك الرومى

-جمبري مشوي علي الفحم



صفحة 22
- عدة طرق للضانى
- الكفتة المشوية كالحاتى روعة وسهلة جدا
- الذ كباب : الطريقة المثلى للشواء

- فراخ مشوية بالفرن بطريقة جديدة
- مكرونة اسباجتى بالسوسيس
- افكار للساندوتشات
- مكرونه بالسوسيس والخضروات والكريمه
- شاورما الفراخ روووووعة
- اضلاع لحم الغنم بالبطاطس بالفرن بطريقة مبتكرة





صفحة 21
- كشك الماظ روعة
- رقاق روعة باللحمة المفرومة
- الشيتوس في البيت
- سلطة الرنجة
- صينيه سردين فى الفرن
- كفتة السمك اللذيذه
- كفته الجمبرى بالطريقه المصرية
- طرق مبتكرة فى عشق المانجو وتقديمة
- الفتة المصرى - تريكات خاصة
- السبيط المقلى المقرمش



صفحة 20
- جلاش اصايع باللحمة المفرومة
- المكرونة باشاميل بطريقتى
- اكثر من طريقة ل عمل كبدة لذيذة
- مسقعة صيامى من غير لحم مفروم
- Susis Mexican - سوسيس مكسيكي
- بطاطس مشويه
- فول بالسجق
- شوربة سى فود - فواكة البحر
- فاهيتا الدجاج بطريقة سهلة
- طرق مبتكرة لتمر رمضان


صفحة 19

- سلطة سيزر
- صينية خضار سوتيه بالفرن
- صينية جمبرى بقشرة رووووووووووووووووووووووعة
- ارز السمك روووووعة بطريقتى
- حمام بالفريك بطريقتى
- طاجن الكبد والقوانص
- البفتيك
- المحشى
- البطاطس المحمرة
- فول نابت روووووووووووعة



صفحة 18
- كفتة الارز على طريقتى روعة - كفتة داود باشا
- تقديم الفاكهة باشيك وارقى الطرق
- ميلك شيك فراولة
- تريكات الكشرى
- تريكات الحواوشى
- باذنجان مخلل
- البطاطس المنفوخه لذيذه
- مخلل ليمون معصفر
- شاورما لحمة روعة ياريت تجربوها
- ثومية الشاورما





صفحة 17

- صدور فراخ مقرمشة احلى من كنتاكى
- بالفراخ كاملة : كنتاكى بالضبط
- كول سلو
- فول بالطماطم المصري
- الكبدة
- كبدة محمرة
- شياطة الارز
- الارز المفلفل
- الحلبسه (حمص الشام
- صينيه سردين فى الفرن



صفحة 16

- تريكات المحشى
- مسقعة صيامى
- شاورما المشروم
- حواوشى المشروم نباتى
- باذنجان مخلل
- جلاش اصايع باللحمة المفرومة
- القطايف
- الكنافة بالكريمة
- شوربة الكريمة بالفراخ
- البصارة





















=
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة

مشروب السوبيا اللذيذ
5492613289.jpg



2744356924.jpg


مشروب السوبيا اللذيذ

المقادير
5 ملاعق كبيرة لبن بودرة
5 ملاعق كبيرة سكر بودرة
كوب لبن حليب
2 كوب ماء ساقع
نصف ملعقة صغيرة روح جوز الهند
نصف ملعقة صغيرة فانيليا


فى الخلاط اضربيهم وبالف هنا احلى سوبيا



https://www.youtube.com/watch?v=0t2GUYzLOiQ&ab_channel=مشمنقول_الوصفةبايدكعلىموبيلكفىمطبخك


=
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
مشروب الخروب المفيد جدا للمناعة

6970006658.jpg


مشروب الخروب المفيد جدا للمناعة
المقادير
نصف كيلو خروب مغسول ومقطع
نصف كيلو سكر
4 لتر ماء

الطريقة
- نضع السكر مع ربع كوب ماء على النار ونهز الطاسة حتى لون ذهبى غامق - كرملة للسكر
-انزل بشويش جدا ب 2 لتر ماء على السكر المكرمل
-انزل بالخروب المغسول المقطع اتركة يغلى ثم اوطى النار حوالى نصف ساعة
- يصفى
-اضيف على الخروب المصفى 2 لتر ماء ساقع بالف هنا
ملحوظة
يمكن تعبئته فى اكياس ثلاجة بعدد الاكواب اللى هتحتاجيها ويوضع بالفريزر لحين استخدامه تسيحية قبلها بليلة


https://www.youtube.com/watch?v=0t2GUYzLOiQ&ab_channel=مشمنقول_الوصفةبايدكعلىموبيلكفىمطبخك



=
 
التعديل الأخير:

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة
اوعى ترمى بقايا الصابون المكسر والصغنن
صنع صابونة جديدة صالحة للاستخدام من بواقي الصابون.

اجمع كل بواقي الصابون المتوافر لديك وضعه في مرطبان زجاجي.
أضف نوع تفضله من أنواع الكريمات. يمكنك استخدام مرطب مثلًا. لا تحتاج إلى الكثير، فقط أضف القليل منه.
ضع المرطبان الزجاجي في حمام ماء ساخن. لا يجب تغطية المرطبان بالكامل أثناء ذوبان الصابون. ستحتاج أيضًا إلى تقليب المزيج باستمرار للتخلص من أي كتل.
اختر قالب كحاوية مصنوعة من السيليكون بأي حجم وشكل تريد.
صب المزيج السائل في القالب بحصر. سيكون المزيج ساخنًا جدًا، فاستعن بقفازات مضادة للحرارة.
انتظر بضع ساعات حتى يبرد الصابون.
الآن، سيكون لديك صابونة جديدة ذات ألوان وروائح جميلة متعددة.

او
غسول سائل من بواقي الصابون
أو جل استحمام رائع.
قد تكون العملية أكثر تعقيدًا من العملية السابقة، ولكنها ليست صعبة.

ستحتاج أولًا لمعرفة كمية بواقي الصابون لديك لتعرف كمية الماء التي يجب عليك استخدامها.
للقيام بذلك، قم ببشر جميع البواقي المتوفرة لديك.
من المهم وزنها الآن. لكل 40 غم منها، تحتاج إلى إضافة 4 أكواب من الماء.
الآن، حان وقت غلي الماء. بعد الوصول لنقطة الغليان، أضف الصابون وخفض الحرارة.
الهدف هو إذابة الصابون تمامًا ومزجه مع الماء. لا تحتاج إلى حرارة عالية، الحرارة المنخفضة أفضل حتى إذا استغرقت العملية وقتًا أطول.
بعد ذوبان الصابون بالكامل، أطفئ النار، ودع المزيج جانبًا ليبرد.
في هذه الأثناء، ستلاحظ أن المزيج بدأ يتصلب ويصبح كالجيلي.
بعد أن يبرد تمامًا، ضعه في أي زجاجة أو موزع تفضل.
ولكن، قبل إغلاق الحاوية، يجب عليك تقليب المزيج بملعقة.
الآن، يمكنك إغلاق الحاوية واستخدام المزيج كغسول سائل أو جل استحمام.

منقول من موقع لك العافية


4411175274.jpg


=
 

النهيسى

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
27 يوليو 2008
المشاركات
92,328
مستوى التفاعل
3,191
النقاط
113
الإقامة
I love you Jesus
رائع جدا مجهود حضرتك
موضوع مهم ومفيد
الرب يبارككم
صلواتك لأجلى
 

asmicheal

احبك ربى ياقوتى
عضو مبارك
إنضم
16 يونيو 2009
المشاركات
14,495
مستوى التفاعل
230
النقاط
63
الإقامة
مصر ام الدنيا - القاهرة

الترمايسو اللذيذ والسهل جدا


1784964799.jpg

المقادير
800 جرام بسكوت ليدى فينجر او سافويار
2 ملعقة كبيرة نسكافية سريع الذوبان
مكعبين كبار وممكن تزودى شيكولاتة خام
واحد كوب ماء ساخن

للكريمة
300 جرام جبنة كيريى سائلة بطعم القشدة
كوب كريمة خفق حلويات
نصف كوب سكر بودرة
ربع كوب كريم شانتية خام
علبة قشدة

لتجميل الوجه
كاكاو محلى



الطريقة
نخفق الجبنة الكريمى كيرى مع القشدة
ثم نضيف كريمة خفق الحلويات
ونستمر بالخفق
ثم الكريم شانتية
ثم سكر البودرة

نخفق كله 7 دقائق


ندوب الشيكولاته الخام فى الماء الساخن و النسكافية فى الكوب ساخن
نجهز قالب تشيز كيك او بيركس
نرص البسكوت على الاطراف واقف وبطول قاع الصينية بعد بله خفيف فى النسكافية ( يجب عدم غمسة بالكامل لان البسكوت يدوب بسرعة )
ثم
ببولة نملاءها من خيط الكريمة
نصنع خطوط عريضة من الكريم
ثم طبقة بسكوت مغموس بالنسكافية
ثم طبقة كريمة
وهكذا حتى
اخر طبقة كريمة وردات
(ممكن تتعمل مستطيلة والكريمة بالملعقة مستوية بلا وردات ولا بولة )
هام جدا تركة 4- 5 ساعات بالثلاجة حتى يتجانس ويتماسك مع تغطيه الصينية بالنايلون حتى لا ياخذ رائحة من الثلاجة ويحتفظ بطراوته
نرش الوجة بالكاكاو المحلى



=


 
التعديل الأخير:

النهيسى

مشرف سابق
مشرف سابق
إنضم
27 يوليو 2008
المشاركات
92,328
مستوى التفاعل
3,191
النقاط
113
الإقامة
I love you Jesus
الرب يسوع يبارك مجهوداتك وحياتك اختنا العزيزه
شكرا جداا
 
أعلى