ايوأ اعرف تحبي اشرحهالك
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #81 ايوأ اعرف تحبي اشرحهالك
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #82 ﺗﺴﺒﯿﻚ اﻟﻠﺤﻮم اﻟﺘﺴﺒﯿﻚ: ﻫﻮ ﻃﻬﻲ اﻟﻠﺤﻮم ﻓﻲ إﻧﺎء ﻣﺤﻜﻢ اﻟﻐﻄﺎء ﻣﻊ .اﺳﺘﻌﻤﺎل ﻗﻠﯿﻞ ﻣﻦ اﻟﺴﺎﺋﻞ وﺧﻔﺾ درﺟﺔ اﻟﺤﺮارة :اﻟﻤﻮاد اﻟﻤﺴﺘﻌﻤﻠﺔ ﻓﻲ ﻋﻤﻞ اﻟﻠﺤﻢ اﻟﻤﺴﺒﻚ ﻛﻠﻤﺎ ﻛﺎن اﻟﻠﺤﻢ ﻛﺒﯿﺮ اﻟﺴﻦ ﻛﺎن اﻟﺘﺤﻤﯿﺮ أﻏﻤﻖ وذﻟﻚ · ﺣﺘﻰ ﻻ ﺗﺨﺮج اﻟﻌﺼﺎرة أﺛﻨﺎء اﻟﻄﻬﻲ ﻷن اﻟﻠﺤﻢ ﯾﺴﺘﻤﺮ .ﻣﺪة ﻃﻮﯾﻠﺔ ﻋﻠﻰ اﻟﻨﺎر ﯾﻌﺮف ﻧﻀﺞ اﻟﻠﺤﻢ اﻟﻤﺴﺒﻚ إذا ﻧﻔﺬ ﻓﯿﻪ ﻃﺮف ﺳﻜﯿﻦ · .ﻣﺪﺑﺐ ﺑﺴﻬﻮﻟﺔ
ﺗﺴﺒﯿﻚ اﻟﻠﺤﻮم اﻟﺘﺴﺒﯿﻚ: ﻫﻮ ﻃﻬﻲ اﻟﻠﺤﻮم ﻓﻲ إﻧﺎء ﻣﺤﻜﻢ اﻟﻐﻄﺎء ﻣﻊ .اﺳﺘﻌﻤﺎل ﻗﻠﯿﻞ ﻣﻦ اﻟﺴﺎﺋﻞ وﺧﻔﺾ درﺟﺔ اﻟﺤﺮارة :اﻟﻤﻮاد اﻟﻤﺴﺘﻌﻤﻠﺔ ﻓﻲ ﻋﻤﻞ اﻟﻠﺤﻢ اﻟﻤﺴﺒﻚ ﻛﻠﻤﺎ ﻛﺎن اﻟﻠﺤﻢ ﻛﺒﯿﺮ اﻟﺴﻦ ﻛﺎن اﻟﺘﺤﻤﯿﺮ أﻏﻤﻖ وذﻟﻚ · ﺣﺘﻰ ﻻ ﺗﺨﺮج اﻟﻌﺼﺎرة أﺛﻨﺎء اﻟﻄﻬﻲ ﻷن اﻟﻠﺤﻢ ﯾﺴﺘﻤﺮ .ﻣﺪة ﻃﻮﯾﻠﺔ ﻋﻠﻰ اﻟﻨﺎر ﯾﻌﺮف ﻧﻀﺞ اﻟﻠﺤﻢ اﻟﻤﺴﺒﻚ إذا ﻧﻔﺬ ﻓﯿﻪ ﻃﺮف ﺳﻜﯿﻦ · .ﻣﺪﺑﺐ ﺑﺴﻬﻮﻟﺔ
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #83 ياريت يا كيمو
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #84 حلو تسبيك اللحم ده
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #85 Sara jesus قال: ياريت يا كيمو أنقر للتوسيع... و انا ايش عرفني اصل واحد حمار الي كاتب الموضوع ^_^
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #86 Sara jesus قال: حلو تسبيك اللحم ده أنقر للتوسيع... انتي احلي ... ^_^
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #87 ههههههههههههههههههه لو سمحت متشتمش
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #88 و انا شتمتك انتي
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #89 مانت شتمت اخويا يعنى شتمتنى يا فالح ايه الناس الغريبة دى
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #90 تصدقي صح طب خلاص انا هتأسفلي و ولا كأن حصل حاجة
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #91 طيب اذا كان كده ماشى هههههههههههه
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #92 ديلوقتي هنقلكم طرق تحضير الاكلات الشعبية المصرية ( شوية منها ) ...
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #93 اووووووووووووووووك
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #94 كان في صور بس مش هقدر اجيبها
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #95 أوﻻ ﻣﻘﺎدﯾﺮ اﻟﻜﺸﺮي 2 ﻛﻮب أرز ﻣﺼﺮي )1 ﻛﻮب ﻋﺪس اﺳﻤﺮ )أﺑﻮ ﺟﺒﻪ ﻛﻮب ﻣﻜﺮوﻧﻪ ﺻﻐﯿﺮﻩ واﺳﺒﺎﺟﯿﺘﻰ ﻛﻮب ﺷﻌﯿﺮﯾﻪ ﻧﺼﻒ ﻛﻮب ﺣﻤﺺ 1 ﻛﻮب زﯾﺖ ذرﻩ 3 ﺣﺒﻪ ﺑﺼﻞ ﻣﻘﻄﻌﻪ ﺟﻮاﻧﺢ ﻣﻘﺎدﯾﺮ اﻟﺼﻠﺼﻪ ﻋﺼﯿﺮ أرﺑﻊ ﺣﺒﺎت ﻃﻤﺎﻃﻢ ﻣﻌﺼﻮرﻩ وﻣﺼﻔﺎة 2 ﻣﻠﻌﻘﺔ ﻛﺒﯿﺮﻩ ﻣﻌﺠﻮن اﻟﻄﻤﺎﻃﻢ 3 ﻓﺼﻮص ﺛﻮم ﻣﻔﺮوم ﺑﺼﻠﻪ ﻣﻘﻄﻌﻪ ﻣﻜﻌﺒﺎت ﺻﻐﯿﺮﻩ ﺟﺪا ﻛﻤﻮن )ﻣﻠﻌﻘﺔ ﺧﻞ)ﻣﻬﻢ ﺟﺪا ﻣﻘﺎدﯾﺮ أﻟﺪﻗﻪ ﻛﻮب ﻣﺎء ﻣﻠﻌﻘﺔ ﻃﻌﺎم ﻛﺒﯿﺮﻩ ﺛﻮم ﻣﻔﺮوم ﻣﻠﻌﻘﻪ ﻛﻤﻮن رﺑﻊ ﻛﻮب ﻋﺼﯿﺮ ﻟﯿﻤﻮن ﻣﻠﻌﻘﻪ ﺧﻞ ﻣﻠﺢ أﻟﻄﺮﯾﻘﻪ ﺑﺪاﯾﺔ ﻧﺄﺧﺬ اﻟﺒﺼﻞ اﻟﻤﻘﻄﻊ ﺟﻮاﻧﺢ وﻧﻀﻊ ﻋﻠﯿﻪ ﻧﺼﻒ ﻣﻠﻌﻘﻪ ﻣﻠﺢ وﻧﻘﻠﺐ وﻧﺘﺮﻛﻪ ﻋﺸﺮ دﻗﺎﺋﻖ ﻧﺸﻄﻔﻪ ﺑﺎﻟﻤﺎء ﺣﺘﻰ ﻧﺘﺨﻠﺺ ﻣﻦ اﻟﻤﻠﺢ وﻧﻀﻌﻪ ﻓﻰ ﺣﻠﻪ اﻟﻄﺒﺦ و ﺑﻬﺎ ﻛﻮب اﻟﺰﯾﺖ وﻧﺤﻤﺮﻩ ﻓﻜﺮﻩ وﺿﻊ اﻟﻤﻠﺢ ﺣﺘﻰ ﺗﻜﻮن اﻟﺘﻘﻠﯿﺔ ﻣﻘﺮﻣﺸﻪ) ﻧﺨﺮﺟﻪ ﻋﻠﻰ ورق اﻟﻤﻄﺒﺦ وﻧﺘﺮﻛﻪ ﺟﺎﻧﺒﺎ وﻓﻰ ﻧﻔﺲ اﻟﺰﯾﺖ ﻧﻘﻮم ﺑﺘﺤﻤﯿﺮ اﻟﺸﻌﯿﺮﯾﻪ وﺑﻌﺪ اﻟﺘﺤﻤﯿﺮ ﻧﺨﺮﺟﻬﺎ أﯾﻀﺎ ﻋﻠﻰ ورق اﻟﻤﻄﺒﺦ وﻧﺘﺮﻛﻬﺎ ﺟﺎﻧﺒﺎ وﻓﻰ ﻧﻔﺲ اﻟﺰﯾﺖ ﻧﻀﯿﻒ ﺣﻮاﻟﻲ 2 ﻛﻮب ﻣﺎء وﻣﻠﻌﻘﺔ ﻛﺒﯿﺮﻩ ﻛﻤﻮن وﻧﺘﺮﻛﻪ ﯾﻐﻠﻰ وﻧﻀﯿﻒ اﻟﻌﺪس ﺑﻌﺪ ﺗﻨﻘﯿﺘﻪ وﻏﺴﻠﻪ ﺟﯿﺪا ﺷﻮﻓﻮﻩ اﺧﻮاﺗﻰ إﻧﺎﻃﺮﯾﻘﺘﻲ ﺑﻐﻠﻖ اﻟﺤﻠﺔ ﺑﺈﺣﻜﺎم واﺗﺮﻛﻪ ﯾﻐﻠﻰ رﺑﻊ ﺳﺎﻋﺔ واﻃﻔﻲ اﻟﻨﺎر ﺗﻤﺎﻣﺎ واﺗﺮﻛﻪ رﺑﻊ ﺳﺎﻋﺔ أﺧﺮى ﺑﺪون ﻣﺎ اﻓﺘﺢ ﻋﻠﯿﻪ وﺑﻌﺪﻫﺎ اﻓﺘﺢ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﯿﻜﻮن ﻧﻀﺞ ﻧﺼﻒ ﻧﻀﻮج ﻓﻘﻂ ﻷﻧﻪ ﺳﯿﻜﻤﻞ ﻧﻀﺠﻪ ﻣﻊ اﻷرز وﻓﻰ ﻫﺬا اﻟﻮﻗﺖ وإﺛﻨﺎء ﻋﻤﻞ اﻟﻌﺪس ﻧﺴﻠﻖ اﻟﻤﻜﺮوﻧﻪ وﻧﺼﻔﯿﻬﺎ ﻣﻦ اﻟﻤﺎء وﻧﻀﻊ ﻋﻠﯿﻬﺎ ﻣﻠﻌﻘﻪ زﯾﺖ وﻧﺘﺮﻛﻬﺎ ﺟﺎﻧﺒﺎ وﻫﻨﺎ ﯾﻜﻮن اﻟﻌﺪس ﻧﻀﺞ ﻧﺼﻒ ﻧﻀﻮج ﻧﻀﯿﻒ اﻷرز واﻟﺸﻌﺮﯾﺔ وﻧﻘﻠﺐ ﻧﻘﻮم ﺑﻮﺿﻊ اﻟﻤﻠﺢ وﻧﺘﺬوق ﻋﻠﻰ ﺣﺴﺐ اﻟﺮﻏﺒﺔ وﻟﻮ اﻟﻤﻘﺪار ﯾﺤﺘﺎج ﻟﻠﻤﺎء ﻧﻀﯿﻒ وﻟﻮ اﻟﻤﺎء ﻛﺜﯿﺮ ﻋﻠﯿﻪ ﯾﺒﻘﻰ ﻧﺘﺨﻠﺺ ﻣﻦ ﺑﻌﺾ اﻟﻤﺎءوﻧﺘﺮك اﻟﺤﻠﺔ ﻋﺎﻟﻨﺎر إﻟﻰ إن ﯾﻨﻀﺞ اﻻرز ﻧﻘﻮم ﺑﻌﻤﻞ اﻟﺼﻠﺼﻪ ﻧﺤﻤﺺ أﻟﺒﺼﻠﻪ اﻟﻤﻜﻌﺒﺎت ﻓﻰ اﻟﺰﯾﺖ ﻣﻊ اﻟﺜﻮم اﻟﻤﻔﺮوم وﻋﻨﺪﻣﺎ ﯾﺘﺤﻮﻟﻮا ﻟﻠﻮن اﻟﺬﻫﺒﻲ ﻧﻀﯿﻒ ﻋﺼﯿﺮ اﻟﻄﻤﺎﻃﻢ وﻣﻌﺠﻮن اﻟﻄﻤﺎﻃﻢ وﻧﺘﺮﻛﻪ ﯾﻐﻠﻰ وﺑﻌﺪﻫﺎ ﻧﻀﯿﻒ اﻟﻤﻠﺢ واﻟﻜﻤﻮن واﻟﺨﻞ اﻟﻠﻲ ﺑﯿﻌﻄﻰ ﻃﻌﻢ ﻣﻤﯿﺰ ﻟﻠﺼﻠﺼﻪ ﻃﺮﯾﻘﺔ ﻋﻤﻞ أﻟﺪﻗﻪ ﻧﻀﻊ ﻓﻰ ﻃﺒﻖ اﻟﺜﻮم اﻟﻤﻔﺮوم وﻧﻀﯿﻒ اﻟﻤﺎء واﻟﺨﻞ واﻟﻜﻤﻮن وﻋﺼﯿﺮ اﻟﻠﯿﻤﻮن واﻟﻤﻠﺢ وﻓﻰ ﻧﺎس ﺑﺘﻀﯿﻒ ﻓﻠﻔﻞ اﺧﻀﺮ ﺣﺎﻣﻰ دﻩ اﺧﺘﯿﺎري وﻧﻘﻠﺐ ودﻩ اﺣﻠﻲ ﻃﺒﻖ ﻛﺸﺮي ووﺿﻌﺖ اﻟﺼﻠﺼﻪ واﻟﺪﻗﺔ ﻓﻰ إﻃﺒﺎق ﺟﺎﻧﺒﯿﻪ ﺑﺲ ﻟﻸﺳﻒ أﻟﺼﻮرﻩ أﺗﻤﺴﺤﺖ
أوﻻ ﻣﻘﺎدﯾﺮ اﻟﻜﺸﺮي 2 ﻛﻮب أرز ﻣﺼﺮي )1 ﻛﻮب ﻋﺪس اﺳﻤﺮ )أﺑﻮ ﺟﺒﻪ ﻛﻮب ﻣﻜﺮوﻧﻪ ﺻﻐﯿﺮﻩ واﺳﺒﺎﺟﯿﺘﻰ ﻛﻮب ﺷﻌﯿﺮﯾﻪ ﻧﺼﻒ ﻛﻮب ﺣﻤﺺ 1 ﻛﻮب زﯾﺖ ذرﻩ 3 ﺣﺒﻪ ﺑﺼﻞ ﻣﻘﻄﻌﻪ ﺟﻮاﻧﺢ ﻣﻘﺎدﯾﺮ اﻟﺼﻠﺼﻪ ﻋﺼﯿﺮ أرﺑﻊ ﺣﺒﺎت ﻃﻤﺎﻃﻢ ﻣﻌﺼﻮرﻩ وﻣﺼﻔﺎة 2 ﻣﻠﻌﻘﺔ ﻛﺒﯿﺮﻩ ﻣﻌﺠﻮن اﻟﻄﻤﺎﻃﻢ 3 ﻓﺼﻮص ﺛﻮم ﻣﻔﺮوم ﺑﺼﻠﻪ ﻣﻘﻄﻌﻪ ﻣﻜﻌﺒﺎت ﺻﻐﯿﺮﻩ ﺟﺪا ﻛﻤﻮن )ﻣﻠﻌﻘﺔ ﺧﻞ)ﻣﻬﻢ ﺟﺪا ﻣﻘﺎدﯾﺮ أﻟﺪﻗﻪ ﻛﻮب ﻣﺎء ﻣﻠﻌﻘﺔ ﻃﻌﺎم ﻛﺒﯿﺮﻩ ﺛﻮم ﻣﻔﺮوم ﻣﻠﻌﻘﻪ ﻛﻤﻮن رﺑﻊ ﻛﻮب ﻋﺼﯿﺮ ﻟﯿﻤﻮن ﻣﻠﻌﻘﻪ ﺧﻞ ﻣﻠﺢ أﻟﻄﺮﯾﻘﻪ ﺑﺪاﯾﺔ ﻧﺄﺧﺬ اﻟﺒﺼﻞ اﻟﻤﻘﻄﻊ ﺟﻮاﻧﺢ وﻧﻀﻊ ﻋﻠﯿﻪ ﻧﺼﻒ ﻣﻠﻌﻘﻪ ﻣﻠﺢ وﻧﻘﻠﺐ وﻧﺘﺮﻛﻪ ﻋﺸﺮ دﻗﺎﺋﻖ ﻧﺸﻄﻔﻪ ﺑﺎﻟﻤﺎء ﺣﺘﻰ ﻧﺘﺨﻠﺺ ﻣﻦ اﻟﻤﻠﺢ وﻧﻀﻌﻪ ﻓﻰ ﺣﻠﻪ اﻟﻄﺒﺦ و ﺑﻬﺎ ﻛﻮب اﻟﺰﯾﺖ وﻧﺤﻤﺮﻩ ﻓﻜﺮﻩ وﺿﻊ اﻟﻤﻠﺢ ﺣﺘﻰ ﺗﻜﻮن اﻟﺘﻘﻠﯿﺔ ﻣﻘﺮﻣﺸﻪ) ﻧﺨﺮﺟﻪ ﻋﻠﻰ ورق اﻟﻤﻄﺒﺦ وﻧﺘﺮﻛﻪ ﺟﺎﻧﺒﺎ وﻓﻰ ﻧﻔﺲ اﻟﺰﯾﺖ ﻧﻘﻮم ﺑﺘﺤﻤﯿﺮ اﻟﺸﻌﯿﺮﯾﻪ وﺑﻌﺪ اﻟﺘﺤﻤﯿﺮ ﻧﺨﺮﺟﻬﺎ أﯾﻀﺎ ﻋﻠﻰ ورق اﻟﻤﻄﺒﺦ وﻧﺘﺮﻛﻬﺎ ﺟﺎﻧﺒﺎ وﻓﻰ ﻧﻔﺲ اﻟﺰﯾﺖ ﻧﻀﯿﻒ ﺣﻮاﻟﻲ 2 ﻛﻮب ﻣﺎء وﻣﻠﻌﻘﺔ ﻛﺒﯿﺮﻩ ﻛﻤﻮن وﻧﺘﺮﻛﻪ ﯾﻐﻠﻰ وﻧﻀﯿﻒ اﻟﻌﺪس ﺑﻌﺪ ﺗﻨﻘﯿﺘﻪ وﻏﺴﻠﻪ ﺟﯿﺪا ﺷﻮﻓﻮﻩ اﺧﻮاﺗﻰ إﻧﺎﻃﺮﯾﻘﺘﻲ ﺑﻐﻠﻖ اﻟﺤﻠﺔ ﺑﺈﺣﻜﺎم واﺗﺮﻛﻪ ﯾﻐﻠﻰ رﺑﻊ ﺳﺎﻋﺔ واﻃﻔﻲ اﻟﻨﺎر ﺗﻤﺎﻣﺎ واﺗﺮﻛﻪ رﺑﻊ ﺳﺎﻋﺔ أﺧﺮى ﺑﺪون ﻣﺎ اﻓﺘﺢ ﻋﻠﯿﻪ وﺑﻌﺪﻫﺎ اﻓﺘﺢ ﻋﻠﯿﻪ ﺑﯿﻜﻮن ﻧﻀﺞ ﻧﺼﻒ ﻧﻀﻮج ﻓﻘﻂ ﻷﻧﻪ ﺳﯿﻜﻤﻞ ﻧﻀﺠﻪ ﻣﻊ اﻷرز وﻓﻰ ﻫﺬا اﻟﻮﻗﺖ وإﺛﻨﺎء ﻋﻤﻞ اﻟﻌﺪس ﻧﺴﻠﻖ اﻟﻤﻜﺮوﻧﻪ وﻧﺼﻔﯿﻬﺎ ﻣﻦ اﻟﻤﺎء وﻧﻀﻊ ﻋﻠﯿﻬﺎ ﻣﻠﻌﻘﻪ زﯾﺖ وﻧﺘﺮﻛﻬﺎ ﺟﺎﻧﺒﺎ وﻫﻨﺎ ﯾﻜﻮن اﻟﻌﺪس ﻧﻀﺞ ﻧﺼﻒ ﻧﻀﻮج ﻧﻀﯿﻒ اﻷرز واﻟﺸﻌﺮﯾﺔ وﻧﻘﻠﺐ ﻧﻘﻮم ﺑﻮﺿﻊ اﻟﻤﻠﺢ وﻧﺘﺬوق ﻋﻠﻰ ﺣﺴﺐ اﻟﺮﻏﺒﺔ وﻟﻮ اﻟﻤﻘﺪار ﯾﺤﺘﺎج ﻟﻠﻤﺎء ﻧﻀﯿﻒ وﻟﻮ اﻟﻤﺎء ﻛﺜﯿﺮ ﻋﻠﯿﻪ ﯾﺒﻘﻰ ﻧﺘﺨﻠﺺ ﻣﻦ ﺑﻌﺾ اﻟﻤﺎءوﻧﺘﺮك اﻟﺤﻠﺔ ﻋﺎﻟﻨﺎر إﻟﻰ إن ﯾﻨﻀﺞ اﻻرز ﻧﻘﻮم ﺑﻌﻤﻞ اﻟﺼﻠﺼﻪ ﻧﺤﻤﺺ أﻟﺒﺼﻠﻪ اﻟﻤﻜﻌﺒﺎت ﻓﻰ اﻟﺰﯾﺖ ﻣﻊ اﻟﺜﻮم اﻟﻤﻔﺮوم وﻋﻨﺪﻣﺎ ﯾﺘﺤﻮﻟﻮا ﻟﻠﻮن اﻟﺬﻫﺒﻲ ﻧﻀﯿﻒ ﻋﺼﯿﺮ اﻟﻄﻤﺎﻃﻢ وﻣﻌﺠﻮن اﻟﻄﻤﺎﻃﻢ وﻧﺘﺮﻛﻪ ﯾﻐﻠﻰ وﺑﻌﺪﻫﺎ ﻧﻀﯿﻒ اﻟﻤﻠﺢ واﻟﻜﻤﻮن واﻟﺨﻞ اﻟﻠﻲ ﺑﯿﻌﻄﻰ ﻃﻌﻢ ﻣﻤﯿﺰ ﻟﻠﺼﻠﺼﻪ ﻃﺮﯾﻘﺔ ﻋﻤﻞ أﻟﺪﻗﻪ ﻧﻀﻊ ﻓﻰ ﻃﺒﻖ اﻟﺜﻮم اﻟﻤﻔﺮوم وﻧﻀﯿﻒ اﻟﻤﺎء واﻟﺨﻞ واﻟﻜﻤﻮن وﻋﺼﯿﺮ اﻟﻠﯿﻤﻮن واﻟﻤﻠﺢ وﻓﻰ ﻧﺎس ﺑﺘﻀﯿﻒ ﻓﻠﻔﻞ اﺧﻀﺮ ﺣﺎﻣﻰ دﻩ اﺧﺘﯿﺎري وﻧﻘﻠﺐ ودﻩ اﺣﻠﻲ ﻃﺒﻖ ﻛﺸﺮي ووﺿﻌﺖ اﻟﺼﻠﺼﻪ واﻟﺪﻗﺔ ﻓﻰ إﻃﺒﺎق ﺟﺎﻧﺒﯿﻪ ﺑﺲ ﻟﻸﺳﻒ أﻟﺼﻮرﻩ أﺗﻤﺴﺤﺖ
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #96 انا بحب الكشري اوى ممكن اجربه يوم الاربعاء الجاى
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #97 طب فهمتي الطريقة ولا اجيبهالك بشكل مختلف !!!
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #98 لا فهمتها بس لو مدخلتش يوم الاربع بالليل يبقى اسالوا عليا فى مستشفى ايه
+KiMO+ عضو مبارك عضو مبارك إنضم 17 يوليو 2013 المشاركات 9,056 مستوى التفاعل 784 النقاط 113 الإقامة Philippines 16 سبتمبر 2013 #99 هههههههه بعد الشر عليكي
بنت الانبا انطونيوس عضو نشيط عضو نشيط إنضم 8 أغسطس 2013 المشاركات 2,319 مستوى التفاعل 148 النقاط 0 16 سبتمبر 2013 #100 ده امر واقع ان تحصل مصيبة فى اول دخول للمطبخ هههههههههههههههه